Cože? Soukup chystá velké oznámení, lidé padají smíchy!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. ledna 2019 8:55 | Aktualizováno: 16. ledna 2019 14:43

Miliardář a věčně podceňovaný televizní moderátor neuvěřitelných 11 pořadů Jaromír Soukup učinil zásadní životní rozhodnutí. Oznámil to včera prostřednictvím twitterového profilu TV Barrandov. Jako už tradičně tak na svou osobu strhl veškerou pozornost českého internetu.

Zástupci televize si s publikací vyjádření dali načas, na Twitteru se objevilo až těsně před 22. hodinou. Těm, kteří tou dobou ještě nespali, se možná ani usnout nepodařilo. Pravděpodobně je totiž dost vyděsila formulace „rozhodnutí, které výrazně ovlivní českou mediální, politickou i byznysovou scénu".

Jaromír Soukup učinil zásadní životní rozhodnutí, které výrazně ovlivní českou mediální, politickou i byznysovou scénu. Nenechte si ujít prohlášení, které učiní zítra ve 20:05 v pořadu Moje zprávy na TV Barrandov. Buďte u toho!https://t.co/ucOSOCxm44 prostřednictvím @Tydencz

— TV Barrandov (@TBarrandov) 15. ledna 2019

Že se chystá něco velkého, připustil Soukup již minulé pondělí v rámci jednoho ze svých mnoha pořadů na TV Barrandov MOJE ZPRÁVY. „Je pravda, že již před časem jsem udělal spolu se svými nejbližšími spolupracovníky jedno závažné životní rozhodnutí. Bude mít vliv na vše. Možná se budete divit,“ řekl tehdy s nádechem tajemna mediální guru.

„Už teď se těším na všechny ty ultra chytré a ověřené tipy všech haterů a koumáků, které mi budou předurčovat budoucnost,“ vzkázal Soukup závěrem.

A měl pravdu, internet už zaplavily stovky názorů českých občanů. Podle některých Soukup za vydatné pomoci čínského kapitálu rozšíří své mediální impérium, jíní zase předpovídají jeho vstup do politiky, se kterou Soukup na televizních obrazovkách koketuje častěji než se svojí partnerkou Kateřinou Brožovou.

O co tedy nakonec půjde? Chystá Jaromír Soukup už svůj dvanáctý televizní pořad, čímž by možná už pronikl do Guinessovy knihy rekordů? Nebo ohlásí dočasný záskok za vážně zraněného Honzu Musila v jeho „reality show“ Nebezpečné vztahy? Všichni se to dozvíme už dnes večer po osmé hodině, kdy sám Jaromír Soukup v hlavním vysílacím čase prozradí, jaké rozhodnutí učinil.

Podle informací serverů Info a iDnes chce Soukup dobýt Evropský parlament. Jeho případná kandidatura by pravděpodobně výrazně ovlivnila chod jeho televizní stanice. Nahradí od zítra TV Barrandov černá obrazovka? Na odpověď si počkáme minimálně do večera.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov Kateřina Brožová Jan Musil