Vondráčková tragicky propadla! Nedělej nám ostudu, vzkazují jí Češi!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. ledna 2019 13:20 | Aktualizováno: 15. ledna 2019 17:52

Na poslední film Lucie Vondráčkové téměř nikdo nechodil, pár „statečných“ se však přece našlo. Herečku a zpěvačku však, podobně jako její manžel Tomáš Plekanec, jejich názory nepotěší. Server Stars24 vybral jen některé z nich.

„Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji,“ stojí v oficiálním popisu filmu Perfect Kiss s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli.

Česká herečka v současnosti opravdu nemá v lásce štěstí, ale ani zmiňovaný film nesbírá mnoho úspěchů. Spíš naopak, čeští filmoví fanoušci dávají Lucii Vondráčkové pěkně zabrat. „Tak nevím, ale ta Lucka už nám fakt dělá trochu ostudu,“ konstatuje na webu CSFD uživatel Honzulík.

Na Česko-Slovenské filmové databázi má Perfect Kiss hodnocení 13 %, což z něj dělá 244. nejhorší film v celé databázi. Někteří respondenti zmiňovaného serveru přitom tvrdí, že u hodnocení prý došlo k jakési manipulaci. Logicky se dá předpokládat, že směrem k lepšímu.

Mnohým stačilo ke zhodnocení snímku pouze shlédnutí traileru. „Film nebudu hodnotit, protože jsem jej neviděla a neuvidím. Jen po shlédnutí traileru cítím potřebu se zeptat, jestli Lucie Vondráčková někdy nějaký film odmítla,“ píše uživatelka Lykos a o pár řádků dál dodává: „Spíše měla několikrát štěstí, že jí někdo obsadil do něčeho trošku lepšího.“

Jiní filmoví nadšenci však film považují za must-see či guilty pleasure, tedy dílo, které prostě musíte vidět. „Nelitoval jsem ani minutu, že jsem to viděl. Od dob legendární Kněžny Libuše tu nebyl tak konzistentně nablblý film, v němž se spojuje nadšenectví s neumětelstvím,“ popisuje snímek uživatel Tetsuo, který jej zhodnotil příznačným slovem „odpad!“.

Nezbývá nám nic jiného, než Lucii popřát propříště při výběrech filmů štastnější ruku. Určitě by jí nikdo z nás nepřál, aby podobně jako její postava nakonec přišla i o práci.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss