Herečka Kristýna Leichtová je v sedmém nebi: Moje prsa konečně našla uplatnění!

Leichtová, Kristýna 6

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. ledna 2019 11:22

Herečka Kristýna Leichtová se loni v srpnu stala poprvé maminkou. Jak je vidět, mateřství si užívá, navíc pochvaluje, jak jí kojení změnilo prsa!

Kristýna na konci letních prázdnin porodila dcerku Dorotku. A jak je vidět, mateřství jí svědčí! „Já to fakt miluju! Jo, moje prsa figurovala v hlavách hromady puberťáků, ale teď konečně našla svoje nejdůležitější uplatnění,“ uvedla s odkazem na film Účastníci zájezdu, díky kterému se zapsala do povědomí diváků.

Od porodu tak sice uteklo jen pár měsíců, herečka ale nelení a opět se vrátila do práce! „A byť už Dorotka zvládá občas i mléko umělé, raději si v klidu počká hodinku navíc, až se já a prsa vrátíme ze zkoušky. Bála jsem se aby jí umělý nezachutnalo víc než to moje, ale naštěstí to vypadá že to bere jako zpestření, ne moc dobrý zpestření, ale dá se,“ směje se tmavovlasá kráska, která se před porodem objevovala třeba v seriálu Ohnivý kuře.

Jak je vidět z Kristýny je už zkušená „máma“, která už přišla na nejednu vychytávku! „Taky občas, když se mi podaří trochu odstříkat, namíchám to s UM a to jí chutná víc. Díky že můžu! Tolik moje laktační okénko. Kluci a pánové sorry,“ omluvila se těm fanouškům, které její slova o kojení až tolik nebavila.

Témata: Kristýna Leichtová