Kopřivová opouští Jágra! Přešel jí smích a odjíždí z Česka

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. ledna 2019 10:31 | Aktualizováno: 16. ledna 2019 3:54

Veronika Kopřivová prožívá těžké časy, alespoň soudě podle jejího instagramového profilu. Z pracovního zápřahu sice plynula pokračovala na rande s Jaromírem Jágrem, ale ani slavná „osmašedesátka“ jí nerozveselila. Spíš naopak, Veronika si na internetu postěžovala na celý víkend.

Všeteční fotografové ji sice v pátek zachytili, jak jde s nejslavnějším českým hokejistou Jaromírem Jágrem na večeři, o vášnivém vyjadřování sympatií mezi oběma celebritami však nemohla být řeč. Podle dostupných informací se Jágr s Kopřivovou při odchodu z restaurace ani nedrželi za ruce.

Stalo se snad něco mezi zamilovanými hrdličkami? Leccos naznačila v neděli na Instagramu sama Kopřivová. „V pátek mi bylo ještě do smíchu, plno práce a focení novinek, ale včera mě ten smích přešel,“ napsala na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

V pátek mi bylo ještě do smíchu, plno práce a focení novinek pro @justbyveronika , ale včera mě ten smích přešel?. To byl den?. Co den, víkend?. Zítra konečně ponděli, takže hezky pěkně s úsměvem ☝?. Stříhám doma metr, ať už je středa, protože začíná první cestovačka v tomto roce ?! #travelmood#letsgosomewhere#sundaymood#dnesnosim#justbyveronika#dnesobliekam#winteroutfit#držbunduafoť PS-mikinové šaty i batůžek zakoupíte u nás ???.??????????????. ??? ? PS2: mějte se krásně ???!

Příspěvek sdílený Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova), Led 13, 2019 v 11:43 PST

„To byl den. Co den, víkend,“ povzdechla si Kopřivová a dodala, že už se těší na nový pracovní týden. „Stříhám doma metr, ať už je středa, protože začíná první cestovačka v tomto roce.“ Kam se však Kopřivová chystá, není jasné.

Jaromír Jágr jí však s největší pravděpodobností do zahraničí nedoprovodí, stále se připravuje na svůj návrat na led. Měl by si však pospíšit, pomalu se totiž blíží play-off, v němž chce jeho mateřské Kladno vybojovat postup zpět do nejvyšší soutěže.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Česká republika