Pavel Novotný musí na veřejně prospěšné práce: Málem jsem všechno pos*al! Řídím jako d*bil!

Pavel Novotný 6

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

14. ledna 2019 13:26

někdejší bulvárník a "protekční spratek" Pavel Novotný se dostal do pěkného průšvihu! Policisté jej chytili, jak řídí auto bez papírů. A protože byl tehdy v podmínce, hrozila mu přísná pokuta a zákaz řízení. Jenže pak se sama od sebe ozvala soudkyně!

„Když jsem v říjnu v podmínce opět řídil auto bez papírů, nebylo mi, lapenému, do zpěvu. Nakonec jsem si ale řekl, že mě nezavřou, veřejně jsem se přiznal a šacoval to na 90 tisíc pokutu a 3 roky zákaz řízení,“ pochlubil se na facebooku Novotný.

Jenže jak se zdá, nakonec jej čeká jiný trest. „No a pak se najednou přes probační a mediační službu ozvala soudkyně s překvapivým návrhem na mou převýchovu. Chtěla znát můj názor na ten nápad, jestli bych to při svém postavení časově zvládal a tak vůbec. Zavírat se jí mě nechce, pokuty a zákazy na mě neplatí.. Domácí vězení při mé práci vyloučeno,“ vypočítával bývalý bulvárník, který aktuálně působí jako starosta pražských Řeporyjí.

A jak to s ním nakonec dopadlo? „Dlouho jsem přemýšlel a obsáhle se vyjádřil. Rozsudek dorazil. Ani korunu, zákaz řízení ani podmínku mi neprotáhla. 250 hodin VPP ve volném čase v domově seniorů v Řeporyjích. A žádný sméčka, jsem k*rva na očích,“ vysvětluje Novotný s tím, že takový trest přijal.

A jak Novotný vůbec poprvé o řidičák přišel? „14 zápisu v kartě řidiče.. Nikdy alkohol nebo drogJezdím jako prase, bezohledně, debil, co má rád svižnou jízdu. Thats all,“ otevřeně přiznal.

Řada lidí v diskuzi přístup soudkyně ocenila. Někteří ale Novotnému připomněli, že by spíš měl jít příkladem. „Dobře to vím, tohle bylo tvrdý, málem jsem všechno pos*al..vyškolilo mě to,“ dodává Novotný.

Témata: Pavel Novotný soudy