Plekanec lhal? Vondráčková práskla, co se u nich skutečně dělo!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. ledna 2019 14:57

Tomáš Plekanec si jako hokejista slavné NHL přišel na neuvěřitelné peníze. Kam ale mizely? Na tom se dodnes s Lucií Vondráčkovou nedokáže shodnout. Každý totiž tvrdí něco jiného!

Už dříve internetem kolovala informace, že Plekanec zpěvačku údajně "týral"! Nikdy jí prý nekoupil ani auto, a když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou, musela s dětmi chodit pěšky. 

Plekancův kamarád ale tyto informace popřel a tvrdí, že Lucie nemá kanadský řidičák. Hokejista ji prý nabádal, aby si udělala tamní papíry a začala řídit, ona ale prý raději jezdila taxíkem.

Podle něj také Plekanec nežárlil na Lucčinu kariéru v Kanadě a není to tak, že by nechtěl, aby točila filmy. Naopak do jejího filmu neinvestoval přes tři miliony korun. Důvěrnice Vondráčkové, producentka a režisérka Martina Adamcová, ale naopak tvrdila, že Lucie neměla žádný příjem. 

A stejné spory o finance pokračují i nyní! Plekanec totiž údajně platil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup jídla a restaurace, protože se doma nevařilo. 

To nyní pro změnu pro Super popřela Vondráčková! "Ne, opravdu kluci nikdy žádné full-time chůvy neměli. Proto bylo tak fajn, když se za námi dvakrát v roce stavila matka Tomáše nebo moje máma. Pokud jsem na sportovním kroužku s jedním z kluků, pomáhá mi s tím druhým naše paní Edna. Což je taková naše adoptovaná babička," uvedla.

Kde je tedy pravda?

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec