Vondráčková už má Plekance dost: Všechno jsou to pohádky a lži!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. ledna 2019 16:30

Rozvod Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové se už dlouho podobá spíše zákopové válce, kdy po sobě strany navzájem hází špínu a uštědřují si podpásovky. Hokejista například naznačoval, že jeho brzy již bývalá manželka toho doma moc nedělala a o děti se taky moc nestarala, protože měla chůvu. Jenže podle zpěvačky to vůbec není pravda!

Plekanec se nechal slyšet, že jeho žena nechtěla být jen matkou v domácnosti, ale že chtěla i kariéru. Jeho právnička pak prohlásila, že hokejista platil tři domácí opatrovnice pro jejich syny, uklízečku, ale třeba i nákupy hotového jídla a večeře v restauracích, protože Lucie doma nevařila!

Jenže podle zpěvačky je to úplně naopak. „Ne, opravdu kluci nikdy žádné full-time chůvy neměli. Proto bylo tak fajn, když se za námi dvakrát v roce stavila matka Tomáše nebo moje máma. Pokud jsem na sportovním kroužku s jedním z kluků, pomáhá mi s tím druhým naše paní Edna. Což je taková naše adoptovaná babička,“ řekla Vondráčková pro Super.cz.

Lucčina slova podpořila i její kamarádka. „Celý ostrov, na němž Lucie bydlí, o ní ví, že na rozdíl od ostatních nikdy chůvy neměla,“ hájí zpěvačku! Vondráčková podle ní kluky vodí do škol i na kroužky, vaří jim a uspává je.

„A nikdy to nebylo jinak. Pohádky o služkách a chůvách jsou jen zběsilým a lživým honem na Lucii. Proč se jí na tohle nikdy nikdo nezeptal?” diví se zpěvaččina kamarádka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec