Agáta Prachařová po operaci nevypadá dobře: Z postele se jen tak nedostane!

Agáta Prachařová se zotavuje z operace 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. ledna 2019 10:14

Z dovolené na horách rovnou pod kudlu! Modelka a moderátorka Agáta Prachařová se teď zotavuje z operace, kterou podstoupila kvůli zánětu slepého střeva. vypadá to, že mimo bude nejméně dva týdny!

Agáta se „pochlubila, že ji při pobytu na horách v Peci pod Sněžkou chytil zánět slepého střeva, takže musela ihned na sál. „Jsem po operaci a ok… Akorát teď tak týden nebudu úplně funkční...“ uklidňovala ještě z nemocnice fanoušky.

Naštěstí ve špitále dlouho nezůstala. „Tak už jsem doma a dodělávám resty,“ svěřila se Agáta, kterou teď čeká dietka a klidový režim. „Domácí péče na 14 dnů v posteli může začít,“ posteskla si.

Na modelce a moderátorce je vidět, že ještě není ve své kůži a že je po operaci stále unavená, ale snad už se jí brzy uleví a bude se moci věnovat svým dvěma dětem. Těm navíc přivezla i dárek!

Vždy když se odkudkoliv vracím, něco se snažím dětem přivézt,“ vysvětluje. Jenže po cestě z nemocnice samozřejmě nic pořídit nestihla. „Naštěstí mám vždy doma schované dárky, když nestíhám nebo jdu zrovna z nemocnice. Batůžek na výlet aneb Mia z toho rovnou udělala nákupní vozík,“ dodala Agáta.

Témata: Agáta Hanychová