Diana Kobzanová se s tím nemazlí a vzkazuje: Š*kání není pro všechny!

Diana Kobzanová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. ledna 2019 13:34 | Aktualizováno: 10. ledna 2019 20:27

Ta tam jsou doby, kdy byla Diana Kobzanová (36) v centru zájmu bulváru kvůli skandálům. Bývalá misska a moderátorka se v posledních letech velmi zklidnila, usadila se a založila rodinu. Svými postřehy o mateřství teď baví na sociálních sítích tisíce lidí!

Diana v létě 2014 oznámila pracovní pauzu. Dne 2. prosince 2014 porodila v kanadském Winnipegu hokejistovi Michaelu Frolíkovi dceru Ellu. V dubnu 2018 se jí na Floridě narodila druhá dcera Lily. Aktuálně žije s celou rodinou v Calgary, kde Frolík hraje. 

Se svými fanoušky je ale maminka na plný úvazek v kontaktu přes sociální sítě, kde informuje třeba o svých mateřských zkušenostech. „Dneska jsem se rozhodla, že až uložím děti, uklidím koupelnu po koupání, celou kuchyň, vyndám a složím hadry ze sušičky, připravím Elle uniformu do školky na ráno, predpřipravím si večeři pro Froldu (je na zápase), předpřipravím Elle svačinu a oběd do školky, sesbírám 300000000 drobků, utřu přesnídávku ze zdi, podlahy a židličky, srovnám hračky, vyleštím všechny povrchy v blízkém i dalekém okolí, konečně si taky odlakuju nehty...sednu si, načechrám vlasy, našpulím a vyfotím nějaký hezky selfie-ala dvě malý děti. No problem,“ vypočítává své povinnosti Diana.

Jenže pak ji to zase hodně rychle přešlo. „Nejde to. Nebo takhle, jde to, ale úplně bych zkazila iluzi všem, co čekají druhý dítě a doufají, že to nebude tak šílený, jak všichni tvrdí! JE!“ vzkázala budoucím rodičům moderátorka.

„Vypadám, ,jakoby se po mě proběhlo stádo dětí tam a zpátky!!! A všem těm dětem tekla šílená zelená nudle, ječely a k večeři chtěly čokoládu!!! POMOC!!!“ prosí o záchranu Diana. Zároveň dodala, že závidí Monice a Leoši Marešovým, kteří si právě užívají na Bali. „Prosím vás, š*kání je fakt jen pro ty, co jsou na tohle připravení!!!!!!“ varuje Diana ty, kteří právě zakládají rodinu.

Témata: Diana Kobzanová Michael Frolík Michael Frolík