Tamara Klusová promluvila: Negativní reakce okolí kvůli nejmladší dceři!

Tamara a Tomáš Klusovi 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. ledna 2019 16:57

Tamara Klusová má se svým mužem, zpěvákem Tomášem Klusem už tři děti. Žádné z nich si nemůže stěžovat na fádní jméno. Tamara teď ovšem přiznala, že u zatím nejmladší dcerky, která se narodila v září 2017 váhala, jestli už to nepřehnala!

Děti Tomáše a Tamary nemají právě obvyklá jména, nejstarší dcera dostala jméno Josefina, syn se jmenuje Alfréd. „Když jsem měla Jenovéfu v bříšku a proletělo nám poprvé hlavou tohle jméno - okolí se na něj tvářilo velmi negativně. Byla to tak silná vlna, že mě chvílemi znejišťovala...“ přiznala zpětně Tamara.

Dokonce prý tenkrát měla rozepsanou zprávu pro herečku Jenovéfu Bokovou, ve které se jí chtěla zeptat, zda své jméno nosí ráda a zda ji v životě nedává překážky. „Nakonec jsem tu zprávu neodeslala... Chtěla jsem společně s Tomem věřit co nejvíce tomu, co a jak cítíme.... Jméno jsme ale tenkrát do kolonky v porodnici nenapsali a rozhodli se, že ji ho dáme opravdu až v momentě, kdy ji budeme držet v náruči...“ vzpomíná manželka známého zpěváka.

Nakonec ono zvláštní jméno navzdory nesouhlasu okolí dcerce dali. „Když přišla mezi nás a my pohlédli do jejích neuvěřitelně obrovských oči, cítili jsme, že nemůže nést jiné jméno, než právě Jenovéfa. Netušili jsme však, že tahle malá bytůstka bude jeho význam naplňovat tak doslovně. Znamená totiž Ploditelka života a Matka rodu,“ vysvětluje význam jména Tamara, která dodala, že by si přála, aby bylo Jenovéf více.

Nakonec se dočkala i odpovědi na zprávu, kterou před narozením dcerky neposlala! „Nosím ho hrdě a jsem za něj vděčná - každý den, překážky samozřejmě byly, ale ty mě jen posílily. Ať ho malá “matka” také tak nosí!“ vzkázala Tamaře Jenovéfa Boková.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus Jenovéfa Boková