Pomeje žije v luxusu? Za sanatorium platí neuvěřitelné peníze!

Jiří Pomeje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. ledna 2019 16:20

Jiří Pomeje bojující s rakovinou na tom není nejlépe, a to jak po zdravotní, tak i psychické a finanční stránce. Na bydlení si ale teď rozhodně stěžovat nemůže!

Pomejemu se po roce vrátila rakovina, která tentokrát kromě hrtanu napadla i jeho kosti a začala metastázovat do ostatních částí těla. Jiří podstoupil pět ozařování napadeného kyčelního kloubu v pražském Motole, jenže to moc nepomohlo.

Navíc mu v Ústřední vojenské nemocnici v Praze-Střešovicích odmítli podruhé operovat krk s tím, že by „nebylo dosaženo kýženého výsledku“. Lékaři zároveň ustoupili od chemoterapií, které měli původně v plánu.

Jiřího nakonec převezli z Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích do Nemocnice Na Pleši, která se specializuje na onkologicky nemocné pacienty. Kvůli cestě byl dokonce uspán.

Pobyt v sanatoriu ale není levný. Za nadstandardní pokoj musí platit 1300 korun denně, tedy zhruba 40 000 měsíčně. Podle Blesku má ale k dispozici má polohovací postel, vlastní sociální zařízení, televizi, lednici, mikrovlnku a rychlovarnou konvici.

Vše platí jeho velký kamarád, filmový producent Pavel Pásek, který se nechal slyšet, že by uhradil i léčbu nemocného Jiřího. Ten tak může být vděčný, že ho má.

Témata: Jiří Pomeje