Tajný převoz! Na cestu Pomejeho museli uspat, ze sanitky ho vynášeli!

Jiří Pomeje

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

4. ledna 2019 14:39

Jiří Pomeje (54) už není v Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích! Tajně byl převezen do Nemocnice Na Pleši, která se specializuje na onkologicky nemocné pacienty. Kvůli cestě byl dokonce uspán!

O přesunu herce do soukromého zdravotnického zařízení se spekulovalo už v uplynulých dnech. Přesný termín převozu ale znám nebyl. Pomejemu podle Blesku dělala doprovod jeho sestra Petra (51).

Jiří po cestě v sanitce spal, takže ho do sanatoria nesli zdravotníci na nosítkách. V Ústřední vojenské nemocnici mu totiž dali utišující injekci.

Hercův stav se podle jeho kamaráda a mecenáře Pavla Páska (51) přece jen trochu zlepšil! „Musím ale říct, že poté, co mu pětkrát ozářili kyčelní kloub, se mu ulevilo. Ta noha ho bolí míň a stokrát líp se pohybuje,“ prozradil.

Právě Pásek spolu s Jiřím Pomeje st. (76) převoz zařizovali. „Je to můj komediant! Udělám pro něho první poslední,“prohlásil Pásek, který už dřív tvrdil, že je připraven za léčbu Pomejeho zaplatit.

Co bude dál, je ve hvězdách, Herec podle Páska dál plánuje cestu nějak do tepla! Navíc by tam prý rád „ulovíl nějakou bezvadnou babu“! To je ale v tuhle chvíli nereálná představa. Zdá se nicméně, že lékaři nad pacientem s rakovinou ještě hůl nezlomili! A tak se třeba Pomeje své vysněné dovolené s kamarádem a novou ženou, dočká!

Témata: Jiří Pomeje