Odhaleno: Co přesně se stalo Janu Musilovi?

Musil, Jan 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. ledna 2019 8:46

Co přesně se stalo moderátorovi Janu Musilovi (51), že si zlomil páteř, zlomil obratle a propíchl žebra? Jeho registrovaný partner Jakub Gareth Bialý (28) popsal okolnosti tragické nehody!

Vánoce i novoroční oslavy strávil v nemocnici, kde se musel podrobit náročné operaci. Po nešťastném pádu ze štaflí si totiž propíchl plíci, zlomil páteř a mnoho žeber. „Honza vylezl na žebřík, který mu podjel a on z něho spadl,“ prozradil moderátorův životní partner.

„My máme v garáži takovou dřevěnou překližku, kterou je garáž rozdělena na dvě půlky. A on, předpokládáme, spadl na její hranu. Kvůli tomu bylo to poranění tak vážné´,“ popsal pro Blesk Jakub.

Když spadla, byla to prý velká rána, kterou z garáže Jakub slyšel až doma. „Běžel jsem do garáže, zavolal sanitku a pak už jen čekal,“ vzpomíná. Zpočátku to prý nevypadalo, že by zranění bylo tak zlé.

Nakonec se ukázalo, že si Honza zlomil hned šest obratlů! „Šest hodin poté, co ho odvezli, už byl na operačním sále,“ upřesňuje moderátorův partner. Lékaři zatím nedokáží říct, co bude dál. „Jestli tam bude nějaké poškození, nebo ne, nevíme,“ dodal Jakub.

Ten za moderátora také píše aktuální informace na sociální sítě. Musil tak své fanoušky informuje například o tom, jak se mu spalo, a děkuje fanouškům za slova podpory. „Je přede mnou dlouhá cesta, ale já věřím, že jak bude pryč to prvotní - půjde to,“ je přesvědčen moderátor.

„Dobré páteční ráno přátelé. Vyspal jsem dnes musím říci dobře. Tak nějak poprvé v klidu i přes bolesti, které mám,“ píše se zatím v posledním vzkazu Honzy Musila z nemocnice.

Témata: Jan Musil