Proč Šafářová odjela do Kanady? Provalily se nové informace o Plekancovi a Vondráčkové!

Tomáš Plekanec 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. ledna 2019 20:50

Tomáš Plekanec je sice díky dlouhým letům stráveným v NHL zvyklý na tlak a stres, emoce, které doprovázejí jeho rozvod, na něj přesto mají podle všeho extrémní dopad! To alespoň tvrdí jeden z jeho kamarádů.

Plekanec se vykašlal na zápasy české extraligy, které se hrály na konci prosince, sbalil kufry a odjel do Kanady za svými syny. „Je to neprofesionální, ale nejsem jen hokejista, jsem taky táta. Vím, že to není standardní chování profesionálního hráče, ale nemohu jinak. Vánoční svátky chci strávit se svými syny. A když nemohou přijet ani na prázdniny do Česka, letím já za nimi,“ vysvětloval před pár dny.

Později se provalilo, že do Kanady odcestovala nejen jeho maminka Květa, ale i nová přítelkyně Lucie Šafářová. Její cesta prý ale původně v plánu nebyla! Podle Extra.cz totiž na hokejistu v Kanadě čekalo takové peklo, že ho musela jeho partnerka přijet podpořit! Zpět do Česka se pak vrátil údajně úplně zničený.

Tomáš podle slov jeho kamarádů prožil silný psychický otřes. „Ano, v Kanadě byl i se svou maminkou a babičkou obou kluků. Ale prožili tam něco, co je zničilo. Tomáš o tom povídal své holce do telefonu a tu to tak vyděsilo, že svátky nesvátky, hned nasedla na nejbližší letadlo a přijela svého přítele podpořit. Šestadvacátého už byla u něj,“ uvedl Plekancův kamarád.

Konkrétní důvody psychického kolapsu si ale nechal pro sebe, naznačil ale, že na vině je Lucie Vondráčková! „Snad je Lucie sama se sebou a s tím, co se jí podařilo, moc spokojená!“ rýpnul si hokejistův kamarád.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková Kanada