Nečekané zastání pro Dádu Patrasovou. Ornella Koktová to nandala Čechům za jejich posměšky!

Ornella Koktová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. ledna 2019 11:59

Dagmar Patrasová se dočkala zastání z nečekané strany! Zatímco její manžel Felix Slováček ji spíše potopil, než že by jí hodil záchranné lano, Ornella Koktová tvrdí, že Veřejné ponižování Dády zašlo už příliš daleko!

Ornella se zastala Patrasové, která v posledních dnech čelí tvrdé kritice kvůli nehodě v opilosti. „Dáda byla vždycky miláček všech dětí a je to největší hrdinka mého dětství!!!!!  Jděte s těma útokama už do p*dele!!!!!“ vzkázala těm, kteří zpěvačku odsoudili.

Koktová zdůrazňuje, že Dáda není jen tak někdo! „Málokdo dokázal to, co ona!!! A nejvíc řvou ti, co nikdy nic nedokázali a chtějí jen ublížit!!! Udělat chybu může každý z nás...ale tahle nenávist je už za čárou!!!“ prská kontroverzní manželka Josefa Kokty.

Dodala, že alkohol za volantem rozhodně neschvaluje! „Nicméně za to bude Dáda řádně potrestána dle zákona (o to nikdo nemusí mít "strach"). A proto podle mě není důvod pro další veřejnou šikanu kolem,“ vysvětlila dcera Moniky Štikové s tím, že v tomto případě dochází k ponižování lidské důstojnosti.

„Ono kopat do člověka je na internetu tak lehké...... A Češi jsou v tom jak tak koukám velmistři,“ posteskla si Ornella na facebooku. „I kdyby vypila litr ginu denně, všem to může být fuk... Nikdo neví, co se děje za zdmi domu. Jaký tlaky a stresy jí dělá Felix, jestli nemá stres v práci.....psychika je křehká věc. A ty koláže?! To ji jako pomůže???? Ne, nepomůže. Jen to člověka táhne ke dnu. Jo, jo, když dostávala zlatý a platinový desky, všichni lezli do zadku....a teď tohle..... Hnus,“ zlobí se Koktová.

Podle ní je vidět, jak je Patrasová nešťastná, ale přitom chce ukázat, jak je v pohodě. „Nechápu ten tlak na ni. Tahle šikana může člověka dovést až na koleje pod vlak.....bulvár taky. Je mi Dády líto a prostě i přesto, že jsem absolutně proti alkoholu za volantem. Nebudu fandit tomu jak se lidi smějí a kopou do ní!!!!!! Lidská důstojnost........asi nikomu dnes nic moc neříká. A nadávat na internetu je tak lehké,“ vysvětluje Ornella.

Navíc připomněla, že ona má s podobným chováním taky své zkušenosti. „Sama jsem si zažila hrozný tlak a stres z medií v době mého těhotenství....až jsem jednoho dne začala krvácet a skončila v Motole. Ono stačí málo,“ varuje Ornella.

Dagmar Patrasová stále opakuje, že před nehodou, kterou měla 26. prosince, nepila! A to i přesto, že nadýchala 2,5 promile! Tvrdí, že pila víno – ale už den předtím u její dcery Anny Slováčkové. Mladá zpěvačka se ale nechala slyšet, že ten den svou matku vůbec neviděla, protože spolu s celou rodinou Štědrý den slavili už 24. prosince.

Témata: Ornella Koktová Dagmar Patrasová Alkohol