Moderátor Jan Musil si zlomil páteř a propíchl plíci: První slova a fotka z nemocnice!

Jan Musil poslal fotku z nemocnice 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. ledna 2019 8:59

Jan Musil se ozval z nemocnice. Vážně zraněný moderátor poděkoval fanouškům za povzbudivé zprávy a naznačil, co jej čeká v nejbližší době. Už hledá zařízení, kde se bude znovu učit chodit!

Musil prožil zřejmě nejhorší chvíle v životě. Vánoce i novoroční oslavy strávil v nemocnici, kde se musel podrobit náročné operaci. Po nešťastném pádu si totiž propíchl plíci, zlomil páteř a mnoho žeber.

Informaci potvrdil Musil i na sociálních sítích. „Stalo se a s pomocí mého Jakoubka, mé rodiny a nejbližších přátel se mi podařilo prožít svátky bez médií, byť vím, že jste si všimli mé minimální účasti na sociálních sítích,“ poznamenal moderátor.

„Teď se ale snažím jít hlavou proti zdi! Vstříc životu, který mi věřím nabídne i návrat pohybu. Děkuji za vás, vaši energii!“ ocenil povzbuzující slova Jan Musil.

Zatím zůstává na jednotce intenzivní péče. „Už 12 dní ležím v tomto pelechu na JIP kde se o mě senzačně starají všechny moje holky sestřičkový. Tak já se tedy budu snažit, abych z toho lůžka brzy vstal," vzkázal Musil. 

Podle magazínu Sadmička už ale plánuje převoz do zařízení, které se specializuje na rehabilitace. Právě tam se moderátor bude učit znovu chodit!

„Zda to budou dva měsíce, čtyři měsíce nebo déle, to zatím nevíme. Stejně jako to, zda zůstane v jednom zařízení, nebo bude muset být například v Kladrubech. To ukáže čas," vysvětlil moderátorův životní partner Jakub.

Musilovi se prý stále ještě těžce dýchá a tak se mu špatně komunikuje. A tak za něj Jakub píše také vzkazy pro fanoušky na facebooku a twitteru. „Jste zlatí, že posíláte tolik pozitivní energie!!! Děkuji za ní vám všem.!!! Za mne teď píše Kubík, tak se omlouvám, že nemůžeme odepisovat,“ píše se na Musilově profilu.

Moderátor ale naznačil, že se po těžkém úrazu rozhodně nehodlá vzdát. „Je přede mnou dlouhá cesta, ale já věřím, že jak bude pryč to prvotní - půjde to.!!! Držte mi prosím pěsti – štěstí,“ dodal Musil.

Témata: Jan Musil