Pavel Novotný vzkazuje Řepkovi: Jsi jednou nohou ve vězení a duhou v chudobinci! Přeji ti, aby ses nešel zabít!

Válka Tomáše Řepky s Pavlem Novotným 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. ledna 2019 17:21

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka právě slaví narozeniny. Jenže podle bývalého bulvárníka Pavla Novotného nemá moc důvodů k oslavě, Z Řepky se podle něj za dobu, kdy to táhne se svou současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou, stala téměř troska!

Tomáš Řepka dnes oslaví 45. narozeniny. „Tomáši, kdysi kamaráde. Dovol abych ti popřál k tvým dnešním kulatým narozeninám v první řadě probuzení z té diskotéky,“ začal své přání Pavel Novotný.

„Vždycky jsi byl jeden z nejhloupějších lidí, co znám a tak jsem ti pomáhal. Před rokem a půl jsem tě varoval před manipulátorkou, načež jsi mě zapudil a na pokyn své predátorky jsi začal v tv urážet mou ženu. No nic,“ připomněl dění posledních měsíců Novotný, který patří k velkým kritikům Řepkovy současné partnerky Kateřiny Kristelové.

Podle „protekčního spratka“ Novotného je na tom dneska exfotbalista hodně zle. „Dnes, po roce a půl, slaví narozeniny společensky zcela vyřízený, nejen kvůli své partnerce vysmívaný člověk, co je jednou nohou v kriminálu a druhou v chudobinci,“ popsal Řepkův stav Novotný.

A co mu tedy k jeho půlkulatým narozeninám přeje? „Přeji ti, abys prozřel, aby ses nešel zabít, aby sis uvědomil, jak ubližuješ vlastním dětem, abys měl zase alespoň jednoho kamaráda a aby tě bral vážně alespoň jeden člověk mimo hrstku sparťanů, kteří už to taky vesměs jen předstírají. Prostě abys nebyl takový chudák, jaký se z tebe ve všech smyslech toho slova stal,“ dodal současný starosta pražských Řeporyjí.

Témata: Pavel Novotný Tomáš Řepka Kateřina Kristelová