Honza Musil skončil ve vážném stavu v nemocnici! Zpřerážel si páteř a možná už nebude chodit!

Musil, Jan 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2019 11:59

Moderátor Honza Musil prožil zřejmě nejhorší chvíle v životě. Vánoce i novoroční oslavy strávil v nemocnici, kde se musel podrobit náročné operaci. Po nešťastném pádu si totiž propíchl plíci, zlomil páteř a mnoho žeber. A než se znovu postaví na nohy, nějakou dobu to potrvá.

Vše se odehrálo 21. prosince, média se o incidentu ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Okamžitě byl ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci rozdrcených obratlů. Lékaři mu také museli obnovit plicní činnost a nyní je upoután na lůžko.

Podle jeho manžela Jakuba se bude muset v další fázi léčby učit chodit, Sedmičce ale připustil, že ačkoliv si všichni přejí, aby se postavil na nohy, je možné, že se mu to už nikdy nepodaří.

Následně se k celé věci vyjádřil sám moderátor, který na sociální síti napsal: "Jsou věci, které sdělovat nechcete, protože prostě ničemu neslouží. Zvlášť v době těch nejkrásnějších svátků. Stalo se a s pomocí mého Jakoubka, mé rodiny a nejbližších přátel se mi podařilo prožít svátky bez médií, byť vím, že jste si všimli mé minimální účasti na sociálních sítích."

"Je to zvláštní zjistit, že vám chybí moje zpráva nebo fotka. Teď se ale snažím jít hlavou proti zdi! Vstříc životu, který mi věřím nabídne i návrat pohybu. Děkuji za vás, vaši energii! Mějte se krásně a držte mi pěsti - štěstí! Odepisovat teď neumím, nemám na to sílu. Vím ale, že jste a to je pro mě důležité!" dodal.

Témata: Jan Musil