Těžký rok Andreji Pomeje? Čechům poslala jasný vzkaz!

Andrea Pomeje 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

2. ledna 2019 10:21

Dýdžejka Andrea Pomeje má za sebou po všech stranách divoký rok. I proto se nemůžeme divit, že má potřebu bilancovat. Nakonec ale své novoroční přání zkrátila na pár slov! Neopomněla se navézt ani do české hlavy státu!

Andrea se na jaře rozešla s manželem Jiřím Pomejem: pak následovali hádky týkající se jejich rozvodu a spory o péči dcery Aničky. A když už se zdálo, že dýdžejka vše překonala a našla si nového přítele, ukázalo se, že se jejímu stále-ještě manželovi vrátila rakovina!

Není proto divu, že má potřebu bilancovat. „...psala jsem takový ten novoroční status, kdy rekapitulujeme co jsme všechno za uplynulý rok dokázali nebo podělali... poděkujeme... dáme si předsevzetí... obeznámíme všechny o chystaných projektech a plánech atd. prostě plky!“ přiznala svým fanouškům tmavovláska.

Jenže nic z toho nakonec neudělala! „Tak jsem to vymazala a udělám to radši asi takhle: PF 2019 ... a buďte "LEPŠOLIDI"!“ dodala Andrea Pomeje.

Narážela tak na vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana, který řekl: „ Lepšolidé jsou ti, kteří se považují za něco lepšího než my ostatní a kteří nám neustále radí, co máme dělat a kteří své názory považují za nadřazené názorům těm druhých. Když se ovšem na strukturu lepšolidí podíváme, nu tak vidíme, že například sdělovací prostředky jsou mnohdy složeny z komentátorů, kteří každý den píší o něčem jiném, a přitom pořádně ničemu nerozumí, a tito lidí nám chtějí radit a totéž se samozřejmě týká i neúspěšných politiků.“

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Miloš Zeman