Vondráčková se naštvala: V novoroční přání se pořádně navezla do Plekance a jeho chování!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

1. ledna 2019 23:03

Vánoce u Lucie Vondráčkové byly všechno, jen je klidné! Štědrý den oslavila zpěvačka v Kanadě se svými dětmi, o den později už ale kluci putovali k jejich tátovi. Tomáš Plekanec na ně ale nebyl sám, vzal si s sebou do Kanady údajně i svou matku a novou přítelkyni Lucii Šafářovou! A Z toho Vondráčková rozhodně nadšená nebyla!

Plekanec v době Vánoc rozčeřil vody, když tvrdil, že mu jeho žena zakazuje styk s dětmi. Situace došla v loňském roce tak daleko, že dokonce začaly padat žaloby. A rozvodová bitva propukla naplno.

A tak nakonec Štědrý den synové Vondráčkové a Plekance strávili s maminkou, o den později ale putovali k tátovi. Ten s nimi svátky oslavit v jeho vile, kterou zatím ještě neprodal.

Podle Expresu ale nebyly děti s hokejistou samy. Plekanec si s sebou do Kanady měl totiž údajné vzít maminku Květu - ke zlosti Vondráčkové – i přítelkyni Lucii Šafářovou!

Blonďatá zpěvačka dala jasně najevo, že se jí to nelíbilo! „Vánoce jsme přežili... díky za vaše milá přání. Všechno nejlepší do roku 2019!!“ rýpnula si na sociálních sítích Lucie.

Další část jejích slov byla zřejmě určena její stále ještě manželovi. „Maminkám přeji hodně sil a laskavosti a tatínkům čestnost a umění vcítit se,“ udeřila nepřímo na Plekance.

Lucie ale zároveň ocenila ty, kteří ve sporu s jejím mužem stojí na její straně, „Do roku 2019 vám přeji hodně opravdových kamarádů. Co vás podrží, když je zle. Hodně lásky a zdravé děti. Empatii a laskavost. Díky všem za podporu v neskutečném roce 18!“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec