Drsné odhalení! Zesnulý Aleš Kubát lhal o své nemoci!

Aleš Kubát 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. prosince 2018 10:32

Herec Aleš Kubát (†30) známý ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a Cesty domů bojoval s rakovinou už ve svých 15 letech. Na kontroly ale nechodil, ačkoliv všem tvrdil opak!

Hercova sestra Kateřina na facebooku zveřejnila zprávu o úmrtí Aleše Kubáta. Pod jejími příspěvky rodině vyjádřily soustrast stovky lidí. Následně popsala, co přesně se jejímu bratrovi vlastně stalo.

Na Boží hod ráno Aleš odjel do nemocnice, kde mu po ultrazvuku sdělili, že má metastáze a veliký nádor na ledvinách. Ještě ten den mu ale nádor praskl a nastala otrava organismu. 

Herec ale už jednou s rakovinou bojoval, a to v 15 letech. Na kontroly prý ale nechodil, protože si myslel, že je zdravý. Proč ho k nim však nenutila jeho rodina? Protože o tom nevěděla!

"On nám vždycky přísahal, že půjde," prozradila deníku Aha zdrcená sestra. "A pak říkal, že byl, abychom mu s tím furt dali pokoj," dodala s tím, že Aleš chtěl věřit, že je vyléčený.

Zatímco si jeho rodina myslela, že je pod dohledem lékařů, on se vyšetření bál a věřil tomu, že je zdravý. Jak se ale ukázalo, nebyla to bohužel pravda.

Témata: Aleš Kubát