Děsivé detaily smrti Aleše Kubáta (†30): Ráno mu řekli, že má rakovinu, večer zemřel!

Aleš Kubát 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. prosince 2018 19:48

Šlo to velmi rychle! Ráno 26. prosince se herec Aleš Kubát (†30) dozvěděl, že má metastáze a veliký nádor na ledvinách. A i když ihned začal plánovat léčbu, ještě ten večer zemřel! Jeho sestra Kateřina (26) přiznává, že rodina je v šoku a že ona sama skončila na antidepresivech!

Hercova sestra Kateřina poděkovala všem za projevy účasti. Byla to právě ona, kdo na facebooku zveřejnil zprávu o úmrtí Aleše Kubáta. Pod jejími příspěvky rodině vyjádřily soustrast stovky lidí. Teď také popsala, co přesně se jejímu bratrovi vlastně stalo.

„Vánoce jsme trávili u rodičů v Chrudimi. Aleše pobolívalo břicho, jenže myslel si, že to je jen žlučník nebo že něco špatného snědl. Na Boží hod ráno nám ale říká, pojďte sem, já to mám nějaký tvrdý,“ popisuje truchlící žena.

Aleš proto ihned odjel do nemocnice, doprovodila ho i rodina. „Tam mu po ultrazvuku sdělili, že má metastáze a veliký nádor na ledvinách. Hned jsme začali plánovat léčbu v Praze,“ vysvětluje sestra zesnulého herce.

Ještě ten den Aleše pustili domů. „Večer jsme v objetí usnuli a v noci, když šel na záchod, omdlel. Ve dveřích. Slyšeli jsme to a hned byli u něj,“ říká Kateřina.

Pak už herci nebylo pomoci! „Ještě žil, koukal na nás, ale když přijela záchranka a mamka ho pustila, tak zemřel… Nádor mu praskl a nastala otrava organismu. Všechno se to stalo v jeden den,“ prozradila Kateřina.

Potvrdila také informaci, že její bratr už v 15 letech s rakovinou bojoval. Na kontroly prý ale nechodil, protože si myslel, že je zdravý.

Hercova rodina je na tom teď hodně zle. „Držím se na antidepresivech. Každý den jsme si všichni volali a psali. Byli jsme strašně na sebe navázaní. Máma je na tom špatně, stejně jako tátu je to úplně zlomilo. Byl jejich nejlepší kamarád, jejich Alešek. Naši teď chtějí žít už jen kvůli mně,“ dodala zdrcená Kateřina.

Témata: Aleš Kubát rakovina