Děsně ošklivá kráva bez talentu? Hvězda pohádky Kouzelník Žito vrátila úder kritikům!

Z filmu Kouzelník Žito 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

29. prosince 2018 12:34

Pohádka Kouzelník Žito, kterou česká televize odvysílala na Štědrý den, se u kritiků ani diváků s velkým nadšením nesetkala. Podle mnohých byla prostě špatná – stejně jako celá řada jiných nových pohádek. Herečka Anna Kadeřávková, která si v ní zahrála hlavní roli, si kritické komentáře vzala velmi osobně!

Nová vánoční pohádka propadla v recenzích a i na Československé filmové databázi si drží velmi slabých 23 procent. Svému rozhořčení dali lidé průchod i na sociální síti. Řada z nich neváhala dokonce ani použít velmi vulgární výrazy!

Kritiku si od některých vysloužila i herečka Anna Kadeřávková, která si zahrála princeznu. „Prej si teď o mně celá republika něco myslíte.. Půlka tvrdí, že jsem nemastná (kráva), neslaná, bez talentu, bez výrazu, děsně ošklivá (kráva), možná hezká (ale kráva), ale prostě prej kráva bez práva na cokoliv. Především na herectví (protože jsem kráva). Prostě blbá kráva, která je placená z jejich daní a ještě jim zkazila Štědrej večer. A ještě k tomu jsem tak ufňukaná (kráva), že si tu “klíšťovou encefalitidu” zasloužim. (nemocná kráva!),“ shrnula naštvaná herečka, co se o sobě v posledních dnech dočetla.

Přece jen se ale objevily i komentáře, kteří krásnou Aničku vychvalovali. „Druhá půlka tvrdí, že jsem sympatická princezna, že mi to sluší, že jsem talentovaná, šikovná, přirozená, skvělá, milá a nadějná herečka. Že jsem super. Možná trochu kráva, ale aspoň pěkná. A taky prej jedinej světlej bod celýho Štědrovečerního šílenství, (Ach. Děkuji.), který ale vlastně až zas tak šílený, jak první půlka rozhněvaného tábora tvrdí, nebylo,“ pokračuje Anna.

„Prostě se o tom a o mně teď všude mluví a každej na to něco říká. A víte, co si “o tom a o vás” myslím já? Nic,,“, setřela Anna Kadeřávková své kritiky.

Témata: Anna Kadeřávková film Kouzelník Žito