Trapné, byli dohodnutí, ubohé, totální hnůj! Lidé se vztekají kvůli zápasu Rytmuse s Marpem!

Rytmus a Marpo po zápase

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. prosince 2018 16:57

Boxerský zápas mezi slovenským raperem Rytmusem a jeho českým protějškem Marpem pořádně pobouřil některé diváky. Zatímco například Leoš Mareš si souboj obou zpěváků nemůže vynachválit, jiní zuří a nechápou, proč během večera došlo hned k několika pochybením.

Jednou ze zásadních věcí, která lidem dle ohlasů na internetu vadí, je nedodržení časového harmonogramu. Boxerský večer měl začít mnohem dříve, k souboj Marpa s Rytmusem se ale odehrál až pozdě v noci.

Někteří lidé proto dali najevo svou nelibost s tímto časovým posunem. "Ubohé, trapné, nedodržení časového harmonogramu, vůbec se nepřihlíželo na dojíždějící, už nikdy víc!!" napsal jeden z diváků.

"Nedohodnutý provoz metra (vlastně žádného MHD), nezvládnutý harmonogram, kolaps dopravy po skončení. Shrnutí pořadatelského umu," přidal se další.

Více lidem ale vadí, že se odehrálo plných šest kol. Kdyby totiž šlo o regulérní zápas, skončil by po druhém kole, kdy Marpo poslal Rytmuse hned třikrát k zemi. Podle diskutujících se vše protahovalo kvůli dohodě se sponzory.

" Marpo měl v 2. kole vyhrát na KO.. jenže co by řekli diváci a sponzoři, že by to bylo tak rychle off... ono bůh ví, jak a co měl Marpo za instrukce, že nesmí Paťkovi ublížit a rozhodit ofinu, vždyť se i po první ráně divil, že cože, já dostal opravdu pěstí?? Od 3. kola si to tam kluci už víceméně odskákali a ta slovenská hvězda nedělala nic jinýho, než se uklízela pod Marpova křídla," uvedl další diskutující.

"Podle mě to bylo jen o penězích ať rytmus jde a dá si zápas s obyčejným člověkem kterého nikdo nezná," přidal se další diskutující. "Pěkné divadlo. Nic víc, sklamal Marpo. Od Rytmusa asi nikdo víc nečekal...," dodal jiný.

Komentáře jiných diváků ale svědčí o tom, že ze zápasu byli zklamaní a očekávali od něj víc. "Ubohost, trapnost, velké zklamání, co víc dodat !!!!" napsal jiný diskutující.

Naopak oba rapeři si za zápas vzájemně poděkovali. Marpo pak také poděkoval svému týmu i divákům samotným.

"Před 2 měsícema sem utrpěl při sparringu zlomeninu 4 žeber že to ve finále vypadalo jestli vůbec nastoupim. Zvládnul sem to. Za což jsem rád. 1, 2,3 kolo probíhalo jak sem chtěl. Samozřejmě sem si splet že 3 počítání a konec :) ale ve 3 kole jelikož jsem z tréninků měl už načatou zadní ruku myslel že po jednom z úderů mam zlomenou ruku takže se mi pak už velmi špatně boxovalo. Ale i přes tu bolest sem to dotáh do vítěznýho konce," uvedl v pozápasovém prohlášení.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Marpo (zpěvák)