Slováček sestřelil Patrasovou: Problémy s alkoholem má už roky! Žít s takovým člověkem je peklo!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. prosince 2018 16:03

Dagmar Patrasová má s alkoholem mnohem větší problémy, než veřejně přiznává! Tvrdí to její manžel Felix Slováček.

Patrasová měla autonehodu, po která nadýchala 2,5 promile. Tvrdila, že pila víno - ale ne v den bouračky, ale den předtím u své dcery. Její slova ale Anna Slováčková popřela.

Dádu teď definitivně potopil také Felix Slováček, který s ní sice už nesdílí společnou domácnost, stále je to však její právoplatný manžel. „Já o jejím problému vím už několik let, deset nebo patnáct,“ prozradil Blesku hudebník!

Naznačil také, že alkohol byl jeden z důvodů, proč jejich manželství krachlo! „Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ prozradil Slováček.

Slova o tom, že pila víno u Aničky, podle Felixe dokreslují skutečný stav Patrasové. „Ona to má už popletené. Ona si to v ten moment neuvědomí, když má tu nemoc,“ tvrdí Slováček.

Proč se Dáda obrátila k lahvi, prý Slováček neví. Dádiny problémy ale podle rodiny mohly začít před patnácti lety, kdy zemřel její tatínek. „Potřebuje vyhledat odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ myslí si Felix.

Právě kvůli alkoholu prý od Patrasové všichni utíkají. „Anička byla první, která odešla z domu, pak syn Felix a nakonec i já,“ dodal Slováček, který žije se svou milenkou Lucií Gelemovou.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Anna Slováčková