Jak to bylo s pitím Dády Patrasové? Dcera Anna prozradila nemilé věci!

Dagmar Patrasová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. prosince 2018 8:49

Po středeční nehodě, při které údajně nadýchala 2,5 promile, se pokoušela Dáda Patrasová naznačit, že mohlo jít o zbytkový alkohol! Tvrdila, že den před nehodou pila u své dcery Anny Slováčkové. Jenže ta o ničem neví!

Patrasová po nehodě tvrdila, že pila - ale prý už den před nešťastným incidentem! „Den předtím jsme pili u dcery víno a to je celý,“ tvrdila Patrasová novinářům. Jenže podle její dcery Aničky to není pravda!

„Na Štědrý den jsme u ní byli všichni,“ popsala Blesku Anička. Její bratr Felix přivedl oba malé syny a tak byla večeře a následné rozdávání dárků dřív. „V pět hodin jsme šli každý k sobě. Od té doby jsem se s ní neviděla, nebyla jsem doma,“ dodala dcera Patrasové.

Znamená to, že neviděla mámu od pondělí - a tak u ní Dáda v úterý pít prostě nemohla! Otázkou tedy je, zda se Dáda v tom stresu po nehodě prostě jen spletla a zaměnila dny, nebo zda o svém pití záměrně lhala!

Nové informace se objevily i o další osobě, která byla do nehody zapletena. Druhý řidič, muž původem z Ukrajiny, od nabouraných aut utekl. Policisté ho poměrně brzy obvili a přivedli zpět.

Později se ukázalo, že je na něj vydán mezinárodní zatykač! Už s ním bylo provedeno řízení o vyhoštění, dostal dvouletý zákaz pobytu na území EU.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková