Jste dementní?! Co jste to za matku! Rychtář už to nevydržel a zaútočil na Bartošovou!

Josef Rychtář 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. prosince 2018 21:50

Knížku Má dcera Iveta, kterou napsala matka Ivety Bartošové Svatava, trápí manžela zesnulé zpěvačky Josefa Rychtáře. Kvůli ní neváhal sáhnout až k velmi drsným výrazům.

Svatava se podle svých slov o smrti Ivety dozvěděla od Rychtáře. Když jí říkal co se stalo, brečel. Poté, co spolu dohovořili, začala brečet také. "Už jsem tím vším ale byla tak otupená a v posledních letech jsem si říkala, že se o něco takového pokusí a podaří se jí to," uvedla s tím, že to nebylo poprvé, kdy se pokusila vzít si život.

Proč to udělala dodnes nedokázala pochopit. Když se spolu ale naposledy viděly, Rychtář si jejich setkání nahrával a pak ho prodal televizi. Svatava na něj proto podala trestní oznámení.

V knize, jejíž úryvky má stars24.cz k dispozici, ale například uvedla i to, že Iveta Bartošová měla v životě smůlu na partnery. Petra Sepešiho, do kterého se zamilovala, tragicky ztratila. Ale i kdyby se tak nestalo, pravděpodobně by jim to nevydrželo. On totiž Ivetu bral pouze jako kamarádku! 

Svatava v knize také uvedla, že pokud Bartošová měla sklon k alkoholu v sobě, už když se narodila, nevyhnula by se mu, i kdyby se nedala na dráhu zpěvačky. To ale rozlítilo vdovce Rychtáře.

"Paní Bartošová, nevím, zda si o vás myslet, že jste dementní, nebo naopak jste si plně vědomá svých slov, kdy záměrně kopete do vlastní dcery. Alkoholikem se člověk nerodí. Nechcete doufám tvrdit, že Ivetka pila jako kojenec či žačka základní školy? Pokud by Ivetka pila v útlém věku, pak jste selhala ve své výchově," vzkázal nasupěný Rychtář.

"Kladu si otázku, co jste to za mámu. Stály vám ty peníze za knihu za to? Asi ano, pokud jste ve své zoufalosti uvedla tyto informace. Že se nestydíte. Nejsem svatoušek, ale k takovéto špinavosti bych se nesnížil," dodal podle Expresu Rychtář.

Témata: Iveta Bartošová Josef Rychtář