Patrasová kvůli nehodě přijde o práci? Ozvalo se divadlo! Drsná slova přišla i od dcery Aničky!

Dagmar Patrasová

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

27. prosince 2018 16:38

Nehoda Dagmar Patrasové tvrdě dopadla nejen na herečku, ale i na její okolí! Její dcera Anna se od všeho distancovala a problémy má herečka a zpěvačka i v práci!

Jak se zdá, dcera Dagmar Patrasové věc nenese nejlíp! „Ještěže vás mám, moji dva blbečci milovaní,“ posteskla si zpěvačka nad fotkami svých koček.

„Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc,“ dodala 25. prosince Anička. Je tedy zřejmé, že o problémech své matky moc dobře ví!

Právě u ní Dáda pila – ale prý už den před nehodou! „Den předtím jsme pili u dcery víno a to je celý,“ tvrdila Patrasová novinářům. Jenže podle některých informací měla v době nehody 2,5 promile!

Kvůli nehodě, která se odehrála na druhý svátek vánoční, má Patrasová i pracovní problémy! V Divadle Hybernia měla vystoupit muzikálu Sněhová královna, kde hraje hlavní roli.

A protože kvůli bouračce nedorazila, museli za ni narychlo náhradu. Nakonec ji nahradila Míša Zemánková (37), bývalá partnerka jejího syna Felixe Slováčka ml. (35). 

A jak se zdá, ani v nejbližší době divadlo s Dádou nepočítá! „Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace," řekla pro Blesk.cz Lenka Pixová z produkční firmy Pixa, která Sněhovou královnu v Hybernii uvádí.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková Nehody aut divadlo Hybernia