Jezdí nalitá! Nedělejte z ní chudinku! Češi se naštvali a Patrasové to pořádně spočítali!

Dagmar Patrasová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. prosince 2018 14:22

Kvůli nehodě Dagmar Patrasové je pořádně dusno! Idol mnoha dětí i dospělých trvá na tom, že opilá nebyla, jenže Češi jí to příliš nevěří!

Dáda bourala ve středu odpoledne na křižovatce na pražských Vinohradech. Herečka tvrdila, že do ní naboural ukrajinský řidič a odnesl to pouze blatník. Jenže podle jiných informací nehodu zavinila ona a dokonce prý byla pod vlivem alkoholu!

Policie uvedla, že řidička narozená v roce 1956 nadýchala 2,5 promile. Jméno sice neuvedla, spekuluje se ale, že to byla právě Dáda Patrasová, která je také ročník 1956. Informace o alkoholu potvrdil i její manžel Felix Slováček.

„Já jsem žádný alkohol nepila," tvrdila televizi Nova Patrasová. „Den předtím jsme pili u dcery víno a to je celý. Vůbec nevím, o co vám jde. Prostě ne. Nepila jsem. Nic,“ dodala značně podrážděná herečka a zpěvačka v jedné osobě.

Na sociálních sítích Patrasová sice zveřejnila fotografii sebe a jejího přítele Vita, ke které napsala „Mam tu fotku rada....“, k nehodě se ale nijak nevyjádřila. A tak se na ni začali vyptávat její fanoušci.

„Dádo, vy to dáte,“ napsal jí jeden z příznivců.

Další ale už tak tolerantní nebyli. „Škoda, že už nemáte řidičák,“ vysmál se jí jiný z Čechů. „Ale tak každej někdy narazí,“ zažertoval další. „Tady vypadáte střízlivě,“ přisadil si další. „Už z ní bude jedině princezna koloběžka,“ smál se Kuba.

„Jako dospělý člověk se má přiznat, omluvit všem, hlavně dětem, a slíbit, že už to neudělá! Čestně přijmout trest, neovlivňovat, nedolízat a neztrapňovat přítele! Nedělejte z ní chudinku, když žije v mnohomužství a v blahobytu a dovolí si jezdit nalitá!“ zuřil jede z diskutujících.

Podle dalších si Dáda musí nejprve uvědomit, že má problém. „Teď je mi jí spíš líto. Ono i to pití může mít někde příčinu. Třeba psychické problémy z dlouhodobě špatně fungujícího manželství, deprese... držím jí palce ať to všechno zvládne,“ napsal na Instagramu jeden z Dádiných příznivců.

Témata: Dagmar Patrasová Dopravní nehody