Herečka z Ulice je na tom zle! Zhoršení nemoci a panická ataka!

Anna Kadeřávková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. prosince 2018 20:29

Herečka Anna Kadeřávková už dlouhé měsíce bojuje s boreliozou, Sama přiznává, že je to jako na kolotoči, jednou je jí lépe, jindy hůř. Před svátky na ni přišla krize - dokonce prožila svou první panickou ataku!

Anička před Štědrým dnem neprožívala právě nejlepší chvíle! „V noci jsem měla horečku, . Těším se na dnešní večer. Na dárky, na salát, na mši. Ale úplně nejvíc - až těch pár minut budem komplet rodina sedět u jednoho stolu a v tu chvíli budu cejtit magickej okamžik toho, že zkrátka a dobře jen “jste”. S těma, který milujete. A že nic není víc. A třeba už znovu nikdy nebude... Uvědomila jsem si to dnes ve dvě ráno, ve svý vlastní posteli, na tom nejbezpečnějším místě - doma u mámy. Pár vteřin po momentu, kdy moje tělo přestalo samo dejchat,“ popsala mladá herečka.

Posteskla si, že občas se takové věci prostě dějí. „Někomu víc, někomu míň. Nevím proč. Ale fuckupy, blbý zprávy, potíže a trable byli a vždycky budou. Věčně. Což my nebudem. Dávno jsem se přestala soustředit na větu “Neboj, brzy to bude určitě lepší.” Brzy - může trvat klidně věčnost a slovo -určitě- se rovná asi jistotě toho, že se zítra probudim a všechno bude zázračně pryč. Já vím, že jednoho dne ano, a třeba fakt brzy!, ale i do tý doby je potřeba žít! Tyhle zkušenosti a vědomí mě donutili předčasně dospět,“ přiznává Anna, která se proslavila díky seriálu Ulice.

I přes všechny problémy si ale Anna příliš nestěžuje. „Mám pocit, že přes všechno, co se mi děje, jsem šťastnější než většina lidí kolem mě. Všimla jsem si toho jak od svýho okolí, tak od vás, když mi píšete, jak spokojeně vypadám,“ píše svým fanouškům.

A to není vše! „Naučila jsem se říkat NE - situacím, který nechci a lidem, se kterýma mi neni hezky. A tak mám jen pár přátel - o to bližších. A pustím si do života jen málo koho. Ale když už miluju, tak nelítaj jiskry, ale hoří půl města. Umíme to my lvice vůbec jinak? Možná, že čím dřív pochopíme, že tenhle život je “na ostro” a ne pouhá “zkušební příprava” pro nějakej další, tím dřív začneme žít (ú)plně. Každej máme něco, každýho něco trápí. Ale ve většině případech možná vlastně o nic nejde. Tohle je důležitý si uvědomit a možná trochu zredukovat zbytečný věci, který řešíme a okrádáme se o hezký maličkosti, který mezitím proplouvají kolem,“ popisuje herečka. A na závěr přidala jeden vánoční vzkaz. „Tak se dneska chvíli pozastavte. Vychutnejte si salát, neodháněnte psa, ale přitulte ho k sobě. Oceňte krásnej balící papír, ponožky od babi. Pomozte s radostí mámě. Usmějte se na nejbližší okolo vás. A jestli někomu chcete zavolat, tak zavolejte. A neřešte “jestli se to hodí.” Prostě milujte. Se. To se hodí vždy. Není čas ztrácet čas,“ dodává herečka.

Témata: Anna Kadeřávková Vánoce