Ponížení před celým národem: Doleželová se tvrdě vysmála svému ex Janečkovi kvůli rozvodu!

Jana Doleželová (exžena Karla Janečka) 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. prosince 2018 12:49

Matematik a miliardář Karel Janeček (45) před pár dny přiznal, že se rozvádí se svou tuniskou manželkou Mariem (34). Přednost dal kněžce Lilii, se kterou má dceru Isabelu. Na tuto zprávu zareagovala i Janečkova další ex, bývalá misska Jana Doleželová (37)!

Karel Janeček na sociální síti přiznal, že jeden z jeho vztahů končí. Rozvod s krásnou tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi podle všeho byl jen otázkou času, na pozadí vztahu si totiž při buddhistickém obřadu vzal ještě Liliu Khousnoutdinovou.

Doleželová se svému bývalému partnerovi kvůli rozchodu pořádně vysmála! „Třetí manželka, čtvrté dítě, milenek nepočítaně... Za posledních šest let je to cca dva roky na jednu manželku a dítě. Kolik jich ještě bude?“ rýpnula si na sociálních sítích česká farmaceutka, modelka a vítězka Miss České republiky pro rok 2004.

Jak se zdá, o svém expartnerovi si s odstupem let nemyslí nic pěkného! „Tak se mi zdá, že jsem před pár lety ‚vykázáním pána do patřičných míst‘ zřejmě unikla tzv. hrobníkovi z lopaty,“ tvrdí teď Doleželová.

Misska s Janečkem chodila asi rok. Jejich rozchod byl bouřlivý a patří mezi nezapomenutelné události českého showbyznysu. Pár tehdy ze Špindlu poskytl rozhovor pro televizi Prima. Miliardář mluvil o tom, s kým slavil Vánoce, a zmínil jistou Markétu, o které prozradil, že s ní žije téměř šest let.

A tak se s ním modelka ihned rozešla. „Ve světě modelingu jsem zažila různé situace a nikoho nesoudím, každopádně můj názor na partnerský život je diametrálně odlišný od Karlova liberálního přístupu. Neumím si představit zůstat ve vztahu, ve kterém je několik žena tuto konstelaci tolerovat. Ctím partnerskou loajalitu a důvěru natolik, že jsem z tohoto důvodu partnerský vztah okamžitě ukončila," řekla Doleželová, která Janečka ihned vystěhovala z apartmánu.

Témata: Jana Doleželová (žena Karla Janečka) Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova