Smutné Vánoce: Jan Skopeček čeká v domově důchodců na návštěvy, nikdo ale nepřichází!

Jan Skopeček

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. prosince 2018 10:09

Herec Jan Skopeček (93) tráví i letošní Vánoce v domově pro seniory. Těší se na návštěvy svých kolegů, jenže jak se zdá, ti na něj nemají čas!

Skopeček si během své kariéry zahrál v celé řadě pohádek. A i když nemá vánoční program ještě vymyšlený, už teď ví, že se na sebe v televizi dívat nebude! Špatně totiž vidí.

Nejvíc se však těší na to, jestli ho překvapí nějaká návštěva. Jenže asi doufá marně! Ani během roku se u něj totiž příliš návštěv neukáže!

„Na Vánoce se těším a jsem zvědavý, kdo mě přijde navštívit. Pravidelně za mnou chodí synovec Míša, Kryštof, Martina a kamarád David. Moc jim za to děkuju. Jinak se sem s návštěvami moc dveře netrhnou,“ postěžoval pro eXtra.cz.

Skopeček by byl rád, kdyby za jím přijela jeho dcera – jenže ta žije ve Francii a tak to má do Česka daleko! „Naposledy tu byla za mnou v září, na oslavě mých třiadevadesátin. Od té doby se tu neukázala,“ postesk si oblíbený herec.

Někteří jeho kolegové mu prý slíbili, že se zastaví. „Je jich hodně. Velmi bych si přál, aby mě přišla navštívit Dana Batulková, na tu rád vzpomínám. Vzkázala mi, že se za mnou přijde osobně podívat, ale zatím tu nebyla," rozpovídal se herec.

A nepřišel prý ani Jaromír Hanzlík, se kterým se před kamerou potkali například v seriálu Tři chlapi v chalupě. „S ním jsme toho taky něco zažili,“ připomíná Skopeček.

Témata: Jan Skopeček