Záhadný pohřeb Jany Štěpánkové! Proč se s ní nemohl nikdo rozloučit?

Jana Štěpánková s rodinou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. prosince 2018 21:39

Zpráva o smrti herečky Jany Štěpánkové přišla zcela nečekaně, zároveň ale i několik dní poté, co zemřela. Díky tomu se s ní nemohl nikdo přijít rozloučit.

Štěpánková zemřela po těžké nemoci v úterý 18. prosince, informace o její smrti byla zveřejněna až 21., tedy v den, kdy se s ní naposledy rozloučili její blízcí a přátelé.

Štěpánková už před měsícem skončila kvůli vážným zdravotním problémům v nemocnici. Kvůli zápalu plic na tom nebyla dobře a sama přiznávala, že neví, jestli „se z toho vylíže“.

Nakonec zemřela v úterý. Právě zmíněná krevní sraženina se jí pravděpodobně stala osudnou. Tyto nebezpečné útvary se nejčastěji vytvoří v žilách dolních končetin a pánevních žilách. 

Díky tomu, že rodina tajila její úmrtí až do chvíle, kdy proběhl pohřeb, nemohl se s ní nikdo rozloučit. Podle Tomáše Töpfera je to ale škoda. "Bohužel, rodina si přála intimitu," řekl na Frekvenci 1.

"Na výslovné přání byl pohřeb v uzavřeném rodinném kruhu! Nechtěli to ceremoniálně z divadla. Nicméně my jsme vyvěsili černé prapory a také jsme udělali venku i v divadle vzpomínkové vitríny, ve kterých lidé uvidí fotografie jejích rolí," dodal.

Témata: Jana Štěpánková