Chcípni ty p**o vy****ná! Chce se mi z tebe zvracet! Chudák Vondráčková dostala ohromnou nakládačku

Lucie Vondráčková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. prosince 2018 13:36

Zpěvačka Lucie Vondráčková je na sociálních sítích poměrně aktivní, s takovou kritikou jako nyní se ale ještě nikdy nesetkala. Její výpady v rozvodové kauze s hokejistou Tomášem Plekancem už některým lidem lezou natolik na nervy, že se do zpěvačky pustili tak jako nikdy dřív. Mnoho lidí neváhalo sáhnout po tak vulgárních slovech, že je ani nemůžeme publikovat.

Nová etapa války začala, když se Plekanec svěřil s tím, že musí odletět do Kanady, aby vůbec mohl vidět své syny. Podle Vondráčkové si ale může sám za to, že za ním děti nemohou přiletět. Prý na ni totiž podal žalobu.

"Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést své syny! Přestože to byl právě pan Plekanec, který už podruhé od svých dětí odjel za svou novou známostí. Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR," šokovala nasociální síti zpěvačka!

To už ale lidé neunesli a začali na zpěvačku brutálně útočit. "Být Pleky, vyzvednutí děti a jedu s nimi do ČR, domu. Vondrajda se zatím psychicky probere, přestane vidět jen peníze z rozvodu a vrátí se zpět. Tu dovolenou v Kanadě ji přeci nebude Pleky platit pořad. Myslím, ze poradna práce na plný úvazek by ji srovnala.... Hned poté by Pleky dal navrh na střídavou péči," napsala jeden z diskutujících.

"Že žili v Kanadě bylo proto, ze tam Pleky hrál. Už tam nehraje, je v Česku, tak by mohla Lucinka sebrat děti a vrátit se odkud přišla a jako správná matka vytvořit zázemí v ČR, kde budou děti vyrůstat a budou mít kolem sebe celou rodinu z obou stran. Cely ten cirkus, který teď provádí v Kanadě plati stejně Pleky a ona si hraje na náročné maminkovani. Chce se mi z ni zvracet. Je to ukázkový příklad jak žena používá společné děti jako svoji zbraň. Nakopat ji do zadku by potřebovala..." uvedla další.

"Paní Vondráčková, myslela jsem si, že už ničím nemůžete překvapit a ejhle, omyl. I dítě ze zvláštní školy si umí dát jedna a jedna dohromady. Každý ( i ten méně inteligentní ) si dá otázku, proč dáváte tak nesmyslná prohlášení a neučiníte opatření. Nesmysl který jste zde sdílela není ani pravděpodobný a toto Vaše přihlášení Vám může velice uškodit u soudu. Snažíte se očistit, ale mám obavu, že se tím sama stavíte do role zhrzené ženy, která se snaží pomstít svému bývalému manželovi, za to, že měl dost ze sebe dělat hlupáka. Ano, být Vámi se nevracím, jelikož by jste si zde vysloužila výsměch a pohrdání. Výsměchem jste ocenila i Vaše fanoušky, jelikož se skládají ze zhrzených žen - žen, které buď přišly o manžela, nebo manžel chodí raději jinam. A co se mužů týká ( myslím tím Vašich fanoušků ), tak to jsou zoufalci, kteří si pomýšlí na lepší život. A to Vaše vydírání přes děti, tak to je nechutné a bohužel pro mnoho žen typické!!!!! Víte proč si nechají ženy udělat děti ( ve většině případů )? Protože se nechají živit od mužů a je to pojistka si z mužů dělat hadr. Jen pozor paní Vondráčková, ne každý muž ten hadr ze sebe nechá dělat. Vše má své hranice a vy jste je už dávno překročila. Nedivím se tedy, že Váš manžel dělá určitá právní opatření," svěřila se další diskutující.

Mnoho lidí se snažilo zpěvačce rozumně vysvětlit, proč nemohou stát na její straně, našli se ale i tací, kteří pro ostřejší výrazy nešli daleko. "Ubohost má své jméno - Lucie Vondráčková. Přestaňte se chovat jako malej utrucovanej spratek a nedělejte naschvály. Každému je nad slunce jasné, že především Vám jde o peníze. Dětmi se oháníte, když se Vám to hodí. Kdybyste byla co k čemu, tak se snažíte skutečně domluvit už kvůli dětem," uvedl například jeden z diskutujících.

Další šli ještě dál a uchýlili se k vulgaritám. Za vše vypovídá komentář jednoho diskutujícího, který napsal stručně: "Píčo vyjebaná chcípni".

Vondráčková ale našla u lidí i zastání, byť se neslo v podobně ostrém duchu. "Nechtěl by pan Plekanec vzít tu svoji novou ku*vičku a konečně někam zalízt? Dřív se o něm mluvilo jako o jediném rozumném hokejistovi. Teď vidíme, že to je arogantní blbé hovado, co podvádí svou ženu a dělá přes média hysterickée výstupy. Je mi z něj zle," uvedl například diskutující.

"Myslíte p. Šafářovou? Máte pravdu! Odtáhnout tátu od dětí je fakt ubohé a hodné laciné coury! Máma, která se denně stará o své dva kluky, chystá jim pohodové svátky, ač od nich odešel tatínek za hlasem svých kalhot si zaslouží jenom jedno - klobouk dolů a v rámci možností klidné svátky vánoční a pohodu!" přidal se další.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec