Kočka Patricie Solaříková zveřejnila tuhle luxusní FOTKU! Takovou nálož kritiky ale nečekala!

Patricie Solaříková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2018 20:43

Patricie Solaříková včera oslavila 30. narozeniny a nutno dodat, že vypadá opravdu skvěle. To si ostatně myslí i většina jejích příznivců na Instagramu. Najdou se ale i tací, kteří si ji dobírají za její poprsí. A když už se mají do herečky obout, tak pořádně.

Solaříková se na sociální síti pochlubila fotkou v plavkách. Přesně tak, v polovině prosince se šla ven vykoupat, a jak sama píše, stálo to za to.

"Venku -3, voda 28. Trochu ztuhlej úsměv, ale bylo to boží, teda kromě toho, že jsem myslela, že mi upadnou nohy, jak ta země studila," napsala k fotografii.

Ve velké míře se setkala s pozitivními reakcemi na její tělo, objevili se ale i tací, co si myslí opak. "Tělo dobrý, ale ty kozy bys mohla ještě vylepšit, jinak by to bylo super," napsal jeden z diskutujících. 

A aniž by tušil, co tím vyvolá, začala pořádná mela. Lidé se jeden přes druhého okamžitě začali herečky zastávat. "Jenom blba může napadnout bavit se o prsech nebo o prsou," napsal jeden diskutující. 

"Miluju ubožáky, co soudí ženu jen podle prsou. Jak kdyby mít velká prsa znamenalo, že bude člověk v životě šťastnější, a co hlavně - zdravější. Ty jsi krásná taková jaká jsi a nedělají to z Tebe JEN prsa, nebo další části těla, ale to, jaká jsi uvnitř, jaké máš srdce. Což tento ubožák absolutně nechápe, jemu stačí k životu velká prsa, ach jo, to je magor, s prominutím. A říkám jediné-ženy mají v tomto směru nevýhodu,když by se chtěli bránit. Chlap koukne a zhruba vidí, jaké máme prsa, a vsadila bych se, že každý, kdo pak takto uráží, má dole prdlajs, což ovšem nevidíme. No jo, bohužel jsou mezi námi tací ( a není jich málo ) pro které mít všechno, znamená velká prsa na ženě. Jinak Patricie, mě osobně se moc líbíš jak za Tvé dobré srdce, tak i vzhledově, jsi kočka," napsala další.

"Já myslim, že "kozi" dobrý. Nebo, že by skoro 32tisic lajku dostala ta stará barabizna za vámi? Krásná postava, a kdo říká, že ne tak závidí," přidala se další diskutující, která poukázala na to, že příspěvek nasbíral více než 30 tisíc lajků.

K celé věci se nakonec vyjádřila i sama Solaříková, která na kritiku napsala: "Já jsem se svýma prsama spokojená a přítel taky a to je pro mě podstatný, takže i kdyby se tobě nelíbily, tak je to jen a jen tvoje věc. Není povinnost mě tady vychvalovat do nebes, proto jsem sem tu fotku nedávala, fakt."

Témata: Patricie Solaříková