Zbabělec Soukup? Plná pusa řečí, před výzvou k souboji ale strčil hlavu do písku!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2018 16:32

Jaromír Soukup je více znám jako majitel televize Barrandov a samozvaný moderátor mnoha pořadů, kromě toho má ale velmi blízko k boxu. I kdyby neměl, tak by mu to ale nezabránilo v tom, zkritizovat připravovaný zápas mezi rapery Marpem a Rytmusem. Když má jít ale do ringu on sám, tak se raději neozývá.

Mediální magnát si nedávno posvítil na blížící se zápas raperů Rytmuse a Marpa. Nejprve mezi řečí ponížil je samotné, následně uvedl, že to co předvádí není box, ale divadlo. Jestli vzal v potaz to, že oba hudebníky trénují profesionální boxeři, to nevíme.

Co ale víme je, že Soukup je majitelem profesionálního boxerského týmu Médea Boxing Team, za který sám zápasí. Soukup byl profesionální boxerem v letech 2005 až 2014, kdy vyhrál 25 ze svých 26 zápasů.

Odvaha mu ale očividně došla. Organizatáror zápasu ho nejprve nazval zoufalcem, a následně ho vyzval na zápas s Robertem Rosenbergem. K tomu se ale už Soukup jaksi nevyjádřil.

Poté se ozval i sám herec z filmů pro dospělé. "Pane Soukup, můžete si to se mnou kdykoliv přijít rozdat, nemám s tím vůbec žádný problém. Jak jste sám říkal, nemusíme vůbec jít nikam mezi tisíce diváků, můžeme sami tady u mě v tělocvičně. Rád vás přivítám a uvidíte sám, jakej nejsem boxer," vyzval Soukupa Rosenberg.

Kdo by čekal, že tentokrát už sebevědomý moderátor zareaguje, spletl by se. Ani na tuto přímou výzvu nepřišla žádná reakce. Vlastně se Soukup k danému témat od té doby nevyjádřil už vůbec.

Zalekl se snad souboje se svalnatým hercem? Nebo se urazil, když ho Rosenberg nazval "idiotem"? Kdo ví, možná se nakonec nějaké reakce dočkáme, ale pokud ne, pravděpodobně nebude moderátor komentovat ani samotný zápas dvou raperů, který se odehraje už za několik dní.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Robert Rosenberg Marpo (zpěvák) Rytmus (Patrik Vrbovský)