Unesla mi syny! Plekanec podal na Vondráčkovou žalobu u mezinárodního dvora v Haagu!

Lucie Vondráčková 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2018 11:43

Spor mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a hokejistou Tomášem Plekance dosáhl naprostého vrcholu. Zatímco Plekanec se svěřil s tím, že musí odletět do Kanady, aby vůbec mohl vidět své syny, podle Vondráčkové si může sám za to, že za ním děti nemohou přiletět. Prý na ni totiž podal žalobu.

Plekanec na sociální síti poděkoval fanouškům za skvělé přijetí na extraligovém i prvoligovém ledu, jakož i spoluhráčům a všem lidem z obou organizací. Následně ale přidal pár smutných řádků.

"Musím vás bohužel informovat, že mezi svátky nebudu hrát. Odlétám z rodinných důvodů na několik dní do Kanady a dneska odehraji poslední zápas v Česku v tomto roce. Je to neprofesionální, ale nejsem jen hokejista, jsem taky táta," svěřil se.

"Vím, že to není standardní chování profesionálního hráče, ale nemohu jinak. Vánoční svátky chci strávit se svými syny. A když nemohou přijet ani na prázdniny do Česka, letím já za nimi. Vedení Kladna i Komety je o všem detailně informováno a děkuji jim za jejich přístup. Přeji vám krásné a klidné Vánoce!" dodal hokejista.

Jeho slova se neobešla bez patřičné reakce. Vondráčková obratem na Instagramu uvedla, že "ve svém srdceryvném prohlášení o vynucené cestě za dětmi se pan Plekanec zapomněl zmínit o tom, ze on sám jakoukoliv cestu svých dětí znemožnil."

Na zpěvačku totiž údajně podal žalobu! "Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést své syny! Přestože to byl právě pan Plekanec, který už podruhé od svých dětí odjel za svou novou známostí. Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR," šokuje zpěvačka!

Rozvod je jedním z hlavních důvodů, kvůli kterým zůstává zpěvačka dál v Kanadě. Rozvádět se tam je pro ni z finančního hlediska výhodnější, než kdyby mělo majetkové vypořádání probíhat v Česku.

Po rozchodu obou manželů se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela. Pro Plekance to ale byla poslední kapka. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec