Vztah ve třech zkrachoval! Karel Janeček přiznal rozvod!

Karel Janeček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. prosince 2018 16:29

Miliardář Karel Janeček je znám kromě svého konta a geniální mysli i tím, že miluje ženy. Není proto až tak překvapivé, že mu jedna nestačí. Jak se ale nakonec ukázalo, vše není tak růžové.

Janeček na sociální síti přiznal, že jeden z jeho vztahů končí. Rozvod s krásnou tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi ale možná byl jen otázkou času, na pozadí vztahu si totiž při buddhistickém obřadu vzal ještě Liliu Khousnoutdinovou.

"Věřím, že letošní slunovrat znamená i dobré zakončení strastiplné cesty mě, Lilie a Mariem posledního roku a půl. Omlouvám se oběma ženám za strasti, kterými jsme všichni tři prošli. Děkuji Mariem za čas, který jsme spolu mohli sdílet, za její vnitřní krásu a výjimečnost a nejvíce pak za úžasného a láskyplného syna Yaniska," napsal na Instagram.

"Před sedmi měsíci jsem si uvědomil, že musím jít dál. Naše cesty se rozešly a v současné době se rozvádíme. Věřím, že zůstaneme blízkými přáteli na celý život a budeme sdílet jak péči o našeho syna tak i naše společné poslání, kterým je propojování lidí celého světa a nastoupení cesty ke světu H21, člověka 21. století," dodal.

Lilii poděkoval za její trpělivost a sílu a za dceru Isabelku. "Jsem šťastný, že s ní mohu sdílet svůj život, obdivuji ji za její výjimečné schopnosti a energii života a lásky. Věřím, že výjimečně těžkých posledních čtrnáct měsíců plných příkoří a utrpení, prožití těch nejhlubších krizí, nám umožnilo se vzájemně celistvě poznat a poznávat dnes krásu budování hloubky v jednom dlouhodobém vztahu," uzavřel Janeček.

Témata: Karel Janeček