Smrt přišla jako blesk z čistého nebe! Štěpánková (†84) plánovala Vánoce, v lednu s ní počítali i v divadle!

Jana Štěpánková s rodinou

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. prosince 2018 15:07

I když byla herečka Jana Štěpánková v nemocnici, zpráva o její smrti přišla jako blesk z čistého nebe! Ještě před pár dny totiž mluvila o tom, že je jí mnohem lépe a že na Vánoce už bude doma! Na leden už s ní dokonce počítali v divadle!

Štěpánková skončila v listopadu v nemocnici kvůli zápalu plic. K němu se následně přidala ještě plicní embolie. Sama herečka tehdy přiznávala, že jí není dobře a že neví, jestli se z „toto vylíže“. Po několika týdnech ale prohlašovala, že je jí mnohem lépe. Doktoři jí dokonce slíbili, že Vánoce už stráví doma!

Mluvila také o návratu do práce, tvrdila ale, že na pódium se jen tak nepodívá. „Ještě chvíli potrvá, než budu fit...” vzkazovala fanouškům před pár dny Štěpánková!

S návratem herečky počítali i v divadle Ungelt, kde Štěpánková hrála ve hře Pardál. „Vážení diváci, jistě jste slyšeli, že paní Jana Štěpánková byla nemocná. Máme radost, že je den ode dne zdravější! Přesto chceme, aby si pořádně - před tím, než se vrátí na naše jeviště - odpočinula. Na její přání jsme proto v inscenaci Pardál přistoupili na alternaci a oslovili Carmen Mayerovou,“ informovalo divadlo na sociálních sítích 12. prosince.

O tom, že se vrátí, ale divadlo nepochybovalo! „V lednu se do Ungeltu vrátí paní Štěpánková, která se tak s Carmen Mayerovou začne v roli Marion střídat a my věříme, že z této pestrosti budete nadšeni stejně tak jako my,“ vzkázalo divadlo divákům.

O to větší šok vyvolala informace, že Jana Štěpánková se už na jeviště nikdy nevrátí! Oblíbená herečka zemřela v úterý 18. prosince, dnes se s ní naposledy rozloučila její rodina a přátelé.

Témata: Jana Štěpánková divadlo Ungelt