Štiková se naštvala na Čechy: Jsem snad debil? Jsem celebrita! A vy jste asi na hlavu!

Monika Štiková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2018 9:18

Monika Štiková byla opakovaně v minulosti srovnávána s Kris Jenner (63), matkou Kim Kardashian (38). Pojí je především to, že obě ženy mají slavné dcery, které spolu s ní účinkovaly v rodinné reality show. Štiková přirovnání považuje za lichotku. Jenže to má i jeden velká háček!

Monika si postěžovala, že lidé jako ona jsou v České republice nedoceněni! „V Americe je to pocta, tihle lidé vydělávají ohromné peníze a jsou uznávaní. Včetně Slovenska, Polska... prostě všude kromě České republiky," postěžovala si Štiková Blesku.

Zdůraznila, že má za sebou tři projekty a že byla vždy oslovena ona. „Nikam jsem se necpala, žádné lokty, nic. Lidé by si řekli 'Ona měla tři pořady, tak to asi úplný debil není. Nebo, ty děti se snažila vychovávat, korigovat, držet rodinu při sobě. Nepodařilo se jí to, ale jako čest'," spustila Štiková, která aktuálně žije v Německu.

„V Čechách? Ne! Tady být veřejně známá osobnost je skoro sprosté slovo. Češi se to nikdy nenaučí," zlobí se Monika. „Přitom akceptujeme lidi, kteří rozkrádají státní peníze, nebo vykrádají jiný stát a pak přijdou sem. Ale to je všechno v pořádku, to mi rozum nebere..." rýpla si do českého premiéra Andreje Babiše.

Štiková se kvůli Čechům často rozčiluje i na Instagramu. „V práci,“ napsala k fotce, kterou sdílela na sociálních sítích. „Když se natáčely Štiky tak jste měla BMW X6 a teď najednou máte starýho Mercedesa?“ podivovala se Naty. „Vy jste na hlavu, asi ne..... Já píšu ze jsem v práci... A je to mikrobus… A BMW.... MÁM... JOOOOO¨,“ opáčila Monika s tím, že její auto jí stojí před domem. 

Šiková se pohádala s rodinou a odstěhovala se do Německa za svým zajíčkem (22), který tu hraje hokej. Už dříve prozradila, že dělá řidičku dětem, které vozí do školy. A jak se zdá, její zamilovanost ji neopouští! Pravidelně zveřejňuje fotky na kterých je spolu se svým mladým hokejistou! Dokonce prozradila, že už jí před Vánoci snědl asi 8 várek vanilkových rohlíčků!

Témata: Monika Štiková