Já je tak nenávidím! Lou Fanánek Hagen už to nevydržel a začalo to lítat

Lou Fanánek Hágen 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. prosince 2018 18:17

Hudebník a frontman skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec, si o politicích ani současném stavu světa nemyslí nic pěkného. Podle něj je to, co se dnes děje, do budoucna neúnosné. Tvrdí proto, že přijde nějaká "očista".

"Nenávidím systém, nenávidím politiky, všechny. Od jednoho přes druhého," přiznal v rozhovoru pro Český rozhlas frontman Tří sester Lou Fanánek Hagen.

Nelíbí se mu ani stav, ve kterém se současný svět nachází. "Je bolestné, jak finanční party a chrliči výrobků zaplevelují svět a planeta umírá. Nejsem velký ekolog, který by někde pomáhal šnekům přecházet, ale vidím to v těch zásadních věcech. Je to špatné," varuje hudebník.

A co mu vadí nejvíce? "Tady se vesele tancuje pořád dál, chrlí se další věci a řeší se blbosti. Ten svět nemá vládu. On si sám nějak poradí, ale teď je to takové, že bude potřeba nějaká očista. Nemusí být katastrofická, ale tohle, to už je překonaný systém, co teď dožíváme," tvrdí.

Nemyslí si prý ale, že by přišel nějaký výbuch a všichni lidé by vymřeli. Podle něj tato očista nemusí být tak radikální. "Ale staré řády pominou," je přesvědčen Lou Fanánek Hagen.

Témata: Lou Fanánek Hágen