Žilková se vydala do Izraele za Stropnickým! Takhle vypadalo jejich dojemné přivítání na letišti!

Stropnická si manželku vyzvedl na letišti! 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. prosince 2018 9:41

Herečka Veronika Žilková se vydala do Izraele za svým mužem Martinem Stropnickým. Ten se nedávno stal velvyslancem, do svého nového působiště ale odjel původně sám! Až teď za ním dorazila jeho žena a dcera Kordula!

Žilková se kvůli manželovi přestěhovala i s třináctiletou Kordulou do Izraele. Tam stráví i Vánoce a tak se zbytkem svých dětí oslavila Štědrý den o něco dříve.

Dámy na letišti v Tel Avivu čekal sám Stropnický. V ruce měl jako správný řidič cedulku se jménem Stropnická, ve druhé držel kytku. A jeho výraz v obličeji naznačuje, že se na manželku opravdu těšil! „Muž hledá svou ženu,“ okomentovala jeho fotku Veronika!

Herečka také prozradila, že se její cesta neobešla bez problémů! „Chcete si zkomplikovat život jako já?Pořiďte si XXL psa, jehož přepravka se nevejde do zavazadlového prostoru letadla,“ popisovala herečka.

Vše ale nakonec dobře dopadlo! Stropnický se s labradorem Pipem hned na letišti pomazlil a zvíře vypadlo velmi spokojeně!

A na nový domov si rychle zvykla i herečka, která obratem začala sdílet vtipné fotky. „Ježíš kousek odsud proměnil vodu ve víno, tak čekám, kdy z toho začne téct modrý portugal,“ žertovala u fotky, na které pije z pítka vodu. „Tel Aviv...tak tady sedím a čekám, jestli si tady zvyknu...“ napsala k dalšímu snímku.

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický Izrael