Veronika Arichteva to schytala kvůli vzpomínce na Václava Havla! Takovou kritiku nečekala!

Veronika Arichteva to schytala kvůli vzpomínce na Václava Havla! 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. prosince 2018 21:01

Herečka Veronika Arichteva na svém Instagramu zavzpomínala na posledního československého a prvního českého prezidenta Václava Havla, od jehož smrti uplynulo už sedm let. Jenže ne všem se její vzpomínka líbila! A tak se strhla vášnivá debata!

Arichteva na Havla zavzpomínala stylově – v tričku s jeho fotkou. „Ha. Když jsem si dneska ráno oblíkala Havla, tak mi vůbec nedošlo, že je to přesně 7 let, co NÁŠ pan prezident zemřel.“ uvedla na sociálních sítích. Tohle triko jsem si prý pořídila, protože se jí líbí myšlenka triček s národním motivem.

„Nezapomínat na národní hrdiny jako byl právě Václav Havel, T. G. Masaryk nebo Jan Palach. Kór v dnešní době. Hlavně v dnešní době! #chybimiHavel Jo a dost se hodí ke všemu..“ uvedla herečka.

Netušila ale, jak ostrou debatu svým příspěvkem vyvolá! Ozvali se totiž i ti, kteří Havla opravdu nemusí! „Když p. Havel "opanoval" prezidentské křeslo (ještě za Československa) Vám byly cca 3 roky. Když "dopanoval" Vám bylo 17, nepletu-li se. Obdivuji Vaši uvědomělost, v tomto věku jsem měla trochu jiné starosti, než abych mohla říct, že mi chybí nějaký politik či prezident z té doby,“ setřela Veroniku jedna z diskutujících.

Herečku její slova úplně šokovala. „To snad nemyslíte vážně? To je jako říct, že komunismus byl správnej směr, jelikož jsem v tý nebyla na světě (nebo byla mimino) a tím pádem o tom nic nevím,“ opáčila Veronika.

Na její stranu se hned postavili další, kteří Havla začali bránit. „Havel pro nás byl symbol svobody, slušnosti a poctivosti. Škoda, že se tyto hodnoty vytrácejí ... a ztrácí se svoboda, slušnost a poctivost,“ přidala se na stranu Veroniky další z Češek.

„Je zřejmé, že mnoho nejen mladých lidí by se od Verunky mohlo přiučit, že by člověk měl být na svou vlast hrdý,“ dodala jiná.

Témata: Veronika Arichteva Václav Havel sociální sítě