Vážně nemocný Václav Postránecký definitivně končí!

Václav Postránecký 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. prosince 2018 16:07

Herec Václav Postránecký (75) už několik měsíců bojuje s krutou nemocí, kvůli které se už nemůže věnovat milované profesi. Musel se kvůli ní vzdát i role v seriálu Krejzovi! Dnes jej proto diváci uvidí na obrazovkách naposledy!

Před půl rokem Václav Postránecký přiznal, že má vážné zdravotní problémy, fanoušky ale ujišťoval, že bude bojovat a že dál aktivně pracuje. Jenže pak se ukázalo, že si ukousl příliš velké sousto a role v seriálu Krejzovi se musel vzdát.

Konec sice oznámil už v září, díky předtočeným dílům se ale na obrazovkách pravidelně objevoval až doteď. To se ale ode dneška změní! Televize Prima dnes odvysílá poslední díl Krejzových s Postráneckým, v dalších dílech jeho postavu ztvární Oldřich Navrátil (66).

Navrátila, který se v seriálu objeví po Novém roce, si vybral sám Postránecký. „Oldřich je trochu jiný herec než já, ale mně se líbí a vážím si ho,“ přiznal Postránecký, který přenechal Navrátilovi i moderování receptáře!

„Vážím si jeho nabídky, že budu-li se chtít vrátit, okamžitě odstoupí. Držím mu palce,“ vzkázal svému nástupci Postránecký!

Témata: Václav Postránecký Oldřich Navrátil