Po StarDance vypukla hysterie? Tomicová přiznala, co kamery nezachytily!

Marek Dědík a Pavla Tomicová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2018 9:11

Herečka Pavla Tomicová skončila ve StarDance na druhém místě, přesto je výraznější tváří devátého ročníku soutěže, než vítěz Jiří Dvořák. Díky početnému fanklubu ostatně leckdo tipoval, že by to právě Tomicová mohla vyhrát, to se ale nestalo. Co následovalo po vyhlášení vítězů?

Tomicová v živém streamu přiznala, že jí druhé místo nemrzí. Obávala se totiž, že by se do finále kvůli zdraví vůbec dostat nemusela.

"Nejsem smutná, že jsme nevyhráli. Od začátku jsem se modlila, aby mi vydrželo zdraví. Měla jsem strach, abych ze soutěže nemusela odstoupit kvůli zranění," přiznala.

Dodala, že neměla žádnou kondici a k tanci také nikdy neinklinovala. Díky svému partnerovi Marku Dědíkovi ale vydržela až do konce, a v tancování hodlá pokračovat.

Co jí ale dojalo byla reakce její dcery, která po vyhlášení výsledků propukla v pláč. "Když řekli, že vyhrál Jirka, koukla jsem se na dceru a ta plakala," dodala Tomicová. Nejprve si myslela, že jde o hysterický pláč z prohry. Nakonec ale bylo vše naopak.

"Ona mi řekla: Mami, jsem na tebe tak pyšná...a to rozplakalo i mě," dodala herečka, která se nyní netají tím, že díky StarDance se jí vrátila kondice.

Témata: Pavla Tomicová StarDance