Totální přešlap? Řepka si nechal na těle zvěčnit Kristelovou, lidem je pro smích!

Kateřina Kristelová je zvěčněná na bicepsu Tomáše Řepky! 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. prosince 2018 8:06

Někdejší fotbalista a rebel Tomáš Řepka už se své přítelkyně Kateřiny Kristelové nezbaví! Nechal si totiž její portrét vytetovat na své tělo“ Jeho partnerka je tímto gestem nadšená, Češi se tomu ale spíše smějí!

Bouřlivák Řepka si nechal podobiznu Katky vytetovat na biceps, prý šlo o vánoční překvapení! Fotkou se na sociálních sítích pochlubila sama Kristelová, které k ní napsala: „Nový tetování mýho pokreslenýho chlapa. Teď už s ním budu muset zůstat.“

Jinde na Řepkově těle prý pro ni už místo nezbylo. „Kapitán je romantik," dodala. Narážela tak na Řepkovu nejnovější autobiografii s názvem Kapitán.

Emotivně se k nejnovější kérce vyjádřil i sám Řepka! „První vánoční překvapení pro moji ženu. Na kůži mám všechno, co mi patří do života a čeho nelituju,“ rozvášnil se. Doplnil, že ten, kdo s ním prožil všechno a vždycky při něm stál, na jeho těle být prostě musí!

„Čerstvá kérka a na ní moje láska! Nevěděla o mým plánu a sem rád, že má radost! Navždycky s ní“ dodal Řepka.

Řepkovo láskyplné gesto se ale řadě lidí nelíbí! Někteří poukazují na to, že anglický nápis, který má vytetovaný vedle portrétu Kristelové, je gramaticky špatně. Fotbalista, který hrál i v Anglii a tak by anglicky umět měl, si z toho ale hlavu nedělá! „To už mi psalo lidi... Sem s tím ok,“ vzkázal.Další komentáře vyvolalo také tetování s podobiznou Kateřiny. Podle některých to spíše vypadá jako Simona Krainová, či Saskia Burešová. „Už vím, co si nechám vytetovat. Kristelovou!!! Co taky jiného, že jo? Krásný Tome!!!“ rýpnul si někdejší bulvárník a současný řeporyjský starosta Pavel Novotný,

A někteří se bavili i nad umístěním tetování. Někteří zdůraznili, že Kristelová teď „čuchá Řepkovo podpaží, „Takže když Řepka zatne bicák, tak Kristelový naběhne žíla na čele? To je tak nádherný,“ směje se další diskutující.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová