Kdo bude moderovat StarDance příští rok? Tady jsou jména!

Marek Eben moderuje StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. prosince 2018 10:35

Devátá řada StarDance skončila teprve před několika dny a už nyní se hojně spekuluje o tom, kdo by mohl moderovat další ročník. Bude to opět Marek Eben a Tereza Kostková?

Nebudeme vás dlouho napínat. Ačkoliv se internetem šíří návrhy, aby StarDance moderoval jako svůj dvanáctý pořad ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup, na stávajícím složení se nic nezmění. Ředitel České televize se nechal slyšet, že moderátorskou dvojici ve složení Eben a Kostková nevymění.

Nesplní se tak přání některých diváků, aby byla Kostková propuštěna. To se objevilo poté, co se jí povedlo dokonale zmást soutěžící v předposledním živým přenosem, resp. v posledním semifinálovém kole.

Ta při vyhlašování výsledků uvedla, že přečte jméno dvojice, která postupuje. Následně začala slovy "Veronika", načež Veronika Arichteva zajásala radostí. 

Druhou dvojici, u níž se rozhodovalo o postupu, ale tvořila také Veronika, avšak Lálová. A ta okamžitě nasadila zklamaný a smutný výraz.

Kostková přečetla celá jména, tedy Veronika Lálová a David Svoboda. To bylo jméno dvojice, která postupovala dále. Na parketu to ale vypadalo jinak. Arichteva slavila a Lálova byla na dně. Několik dlouhých sekund trvalo, než všem došlo, co se vlastně stalo a kdo tedy finálně postupuje.

O několik přešlapů se ale postaral i Eben. Nejprve v prosinci prohlásil,že za týden bude prosinec, a pak rok 2018 překřtil na rok 2019. Postavil se k tomu ale čelem a s humorem sobě vlastním poznamenal, že asi začíná mít problém s čísly.

Otázkou tak už jen zůstává, kdo se zařadí do desátého ročníku mezi desítku soutěžících. Bookmakeři uzavírají sázky na taková jména, jako hradní mluvčí Jiří Ovčáček, expremiér Jiří Paroubek nebo hokejová legenda Jaromír Jágr. Na skutečnou soupisku tanečníků si ale budeme muset ještě pár měsíců počkat.

Témata: StarDance Marek Eben Tereza Kostková