Popálená Týnuš se ozvala z Turecka: Mám bolesti! Moje největší přání se mi nesplní!

Třešničková, Týnuš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. prosince 2018 8:57

Popálené youtuberce Týnuš Třešničkové se nesplní její jediné přání! Musí dál zůstat v turecké nemocnici, což znamená, že se domů ke své rodině na Vánoce nedostane!

„Začaly se mi zase množit zprávy, že jsem o sobě dlouho nedala vědět, jestli už jsem v ČR atd. Tak nebojte, žiju,“ zažertovala z Turecka Týnuš.

Jenže pak ji smích zase rychle přešel. „Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání; a to být už na svátky zdravá doma,“ říká zklamaná youtuberka. „Nicméně moc si vážím každé jedné zprávy od vás, vždy mě překvapíte, že jste na mě po takové době ještě nezapomněli,“ vzkázala do Česka.

Týnuš je už v nemocnici skoro tři měsíce. „Bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější. Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak jak má a jsou s prozatímními výsledky spokojeni,“ prozradila, jak pokračuje její léčba.

Háček je prý v tom, že léčba, kterou podstupuje v Turecku, není možné v Česku podstoupit. „Konzultovali jsme léčbu s pražským primářem nejlepšího popáleninového centra u nás, ale bohužel. Léčba tohoto konkretního typu, kterou na mě aplikuji, se v ČR vůbec nedělá,“ dodala.

Ale i když se domů zatím ještě vrátit nemůže, poslala svým fanouškům alespoň na dálku vzkaz. „Vám bych chtěla popřát krásné svátky a hlavně, prožívejte každý den, každou chvilku naplno. Nikdy nevíte, co přijde zítra,“ říká popálená dívka.

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně. Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. 

Témata: Týnuš Třešničková