Stav českých dálnic rozlítil i herce! Pořádně zpráskal politiky!

Jan Hrušínský

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2018 13:39

Herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský si zadanával nad situací na českých dálnicích i nad tím, co se aktuálně děje ve Francii.

Hrušínský sleduje situaci nejen v Česku, ale i v zahraničí. Vyjádřil se například k demonstracím žlutých vest ve Francii, konkrétně k informaci, že v organizování protestů mohou mít prsty Rusové. „Žluté vesty vyvolávají válku v ulicích Paříže? Ničí město i majetek, štvou Francouze proti vládě a EU,“ zlobil se herec.

V té souvislosti připomněl dění na východě Ukrajiny. „Pamatujete, jak Rusové přepadli východ Ukrajiny a předstírali, že neví, kdo jsou ti zelení mužíci s ruskými zbraněmi na dovolené v Doněcku a na Krymu? Koukám, že pěkně zežloutli, h*jzlové...“ zanadával si.

Kromě toho si postěžoval i na situaci v Česku, konkrétně na situaci na D1. „Voliči hnutí ANO! Děkujeme vám!“ posteskl si nad fotkami z D1. Ty zachycují kolony, ve kterých auta stojí v létě i v zimě. Narážel tak na fakt, že ministerstvo dopravy řídí zástupce ANO Dan Ťok.

„Ještě že nás neřídí nemehla! Dovedete si představit, jak by muselo být hrozné, kdyby nás řídila nemehla?! Kalamitu v ČR nezpůsobuje zima, ani pár centimetrů sněhu. Je tady díky vám už pět let. Každý den. Prostě jste nám to udělali! Děkujeme,“ dodal ironicky na účet hnutí ANO a jeho voličů.

Témata: jan hrušínský ml.