Geislerová sestřelila Zemana! Tohle by si prezident neměl číst!

Aňa Geislerová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2018 10:16

Herečka Aňa Geisterová se netají tím, že nepatří k fanynkám českého prezidenta Miloše Zemana. Na sociálních sítích jej často kritizuje a před prezidentskými volbami otevřeně podporovala jeho protikandidáta Jiřího Drahoše. Teď vysvětlila, proč si Zeman její respekt nikdy nezíská.

Geislerová se před pár dny na svém facebooku pustila do ostré kritiky prezidenta Miloše Zemana. „Můžete už s tím něco udělat? Tyhle ostudný a skutečně pro naši zem destruktivní výstupy se nesmí opakovat. Ten člověk nejedna v našem zajmu. Já si snad dodělám maturu a práva.. ale doufám, že se to vyřeší rychleji a jednodušším způsobem. Myslete už teď na svého dalšího kandidáta, prosím… Uf,“ zlobila se herečka v souvislosti s rozhovorem, který Zeman poskytl ruským médiím. 

Pod jejím příspěvkem se objevila řada souhlasných komentářů, mnozí se ale Zemana zastali a naopak kritizovali Geislerovou za její slova. Herečka na nesouhlasné komentáře většinou příliš nereagovala, jednou ale udělala výjimku.

Odmítla přitom myšlenku, že Zeman hájí zájmy Česka. „Jsme členy NATO a Evropské unie! Ne prokremelská předsíň. Zeman zesměšňuje vlastní statní tajnou službu která opakovaně před Ruskem varuje, bagatelizuje nebezpečí které nám hrozí, tvrdí, že sankce proti Rusku kvůli anexi Krymu nejsou nutné, dále je to soudem uznaný lhář ve věci Peroutkova článku, nikdy se pozůstalým za svou lež neomluvil,“ vypočítavá na facebooku.

Tím ale její kritika nekončí. „Ve svém počítači měl dětské porno! A znalci se vyjádřili jasně, proklikal se k němu sám. Je vulgární. Je protiústavní. Uzavřel Pražský hrad. Financování jeho kampaně je zcela netransparentní... a ano zvolila ho většina. Ale já ho nevolila a jeho projevy zvůle a neúcty, zloby a zášti si nikdy můj respekt nezískají,“ zdůraznila.

Nepomohlo by prý ani, kdyby byl zvolen pánem tvorstva. „Můj respekt mít nebude.. necítím k němu nenávist, ale hluboký disrespekt . A jestli on v někom vzbuzuje naději v lepší zítřky, tak cítím litost nad stavem naší země a budu se vždycky snažit hledat ideály, pravdu, morální hodnoty a lásku tam, kde ji hledal Havel, Peroutka, Čapek, Masaryk..“ dodala Geislerová.

Témata: Aňa Geislerová Miloš Zeman